vineri, 14 august 2015

STABILIZAREA MONETARĂ INTERNAȚIONALĂ ÎN SEPTEMBRIE 2015?

Iată noi argumente de data asta venite chiar de la Vatican și FMI, informații care preced sesiunea ONU din septembrie 2015.
Ce va spune Papa lumii, atunci când se va adresa Organizației Națiunilor Unite luna viitoare (septembrie 2015)?
Isărescu a spus însă că „predarea” va fi din ianuarie 2016 cum au zis și cei de la „Clubul de la Roma”, nu? Că de aia e mason, să o ia înaintea Papei.
În următoarele 35 de zile, lumea va fi schimbată pentru totdeauna. În maxim 55 de zile, va fi mult prea târziu pentru a mai face ceva în adaptarea la CATACLISMUL FINANCIAR.
Români sunteți pregătiți unei STABILIZĂRI MONETARE INTERNAȚIONALE
Schimbați-vă TOȚI banii în produse fiindcă nu vor mai avea NICI o valoare.
În septembrie 2015, Papa va anunța trecerea ordonată la PROCESUL de PREDARE A SUVERANITĂȚII NAȚIONALE A TUTUROR NAȚIUNILOR către un nou organism globalizat, culminând cu instalarea unui GUVERN MONDIAL.
Cazul de anul trecut, în care Venezuela a devalorizat moneda cu 61%, spun economiștii, trebuie reevaluat ca un eveniment beta al FMI, eveniment care abia a fost observat la nivel global. Evenimentul de devalorizare a venit „peste noapte”, neanunțat. Pentru cea mai mare parte a oamenilor din Venezuela a fost o surpriză dar și-au acceptat soarta. Cred că același lucru este pe cale să se întâmple și la nivel mondial și lumea își va accepta soarta. Vezi și declarația lui Isărescu vizavi de evenimentele financiare ce vor fi inimaginabile din ianuarie 2016.
Papa solicită foarte clar crearea unui guvern mondial, având în vedere colapsul monedei mondiale de schimb care va grăbi evenimentul de transfer de putere și devalorizarea dolarului, moneda de rezervă internațională. 
Este aproape similar cu situația din Venezuela care a fost un test beta al FMI pentru ceea ce vine în acest fel în septembrie.
Percepeți acum mai CORECT importanța sesiunii ONU din septembrie 2015 și poziția extrem de fulminantă a NOULUI FMI în cadrul ONU?
Bătălia iese deja la lumină și VOM ASISTA LA EVENIMENTE SPECTACULOASE DE SUSȚINERE MEDIATICĂ A INSTALĂRII GUVERNULUI MONDIAL.
Dragi români fiți pregătiți și asigurați-vă existența pentru cel puțin 60 de zile fără a apela la alte surse de aprovizionare, mai ales de APĂ și alimente.
Orice SUMĂ sau orice DEPOZIT financiar se va devaloriza instantaneu cu peste 50-60% și se va încerca o STABILIZARE MONETARĂ INTERNAȚIONALĂ sub conducerea GUVERNULUI MONDIAL.

Niciun comentariu: