luni, 24 august 2015

ASTĂZI, LUNI 24 AUGUST 2015, A ÎNCEPUT FAPTIC PREGĂTIREA DE ARTILERIE

Este știut că BURSELE sunt primele care preced CRIZELE MAJORE fiindcă investitorii sunt PRIMII care reacționează, deoarece ei sunt cei mai atenți la evoluția piețelor globale.
Pe piața bursieră a început NEBUNIA INCERTITUDINILOR inclusiv cu o virusare țintită pe acele active ce pot fi ... furate. Așa numita "CRUCEA MORȚII" este modelul răspândit deja în toate colțurile pieței de valori.
Acest MODEL "CRUCEA MORȚII" continuă să se răspândească prin intermediul piețelor bursiere ca o EPIDEMIE, cu infectarea chiar a segmentelor de piață care ar putea fi mai izolate de tulburări de peste mări. Realitatea este că și România resimte efectul modelului "CRUCEA MORȚII".
Rețineți faptul că Summit-ul de DEZVOLTARE DURABILĂ A NAȚIUNILOR UNITE va avea lor în perioada 25-27 Septembrie 2015. Rusia în septembrie preia președinția Consiliului de Securitate și are pe agendă problema EXODULUI spre SOLUȚIONARE.

Cum vor reacționa membrii ONU și la apariția NOULUI FMI? Vom vedea fiindcă bătălia e declanșată.
Pe 25 septembrie Papa se va adresa omenirii de la tribuna ONU.
Astfel că TOATĂ PREGĂTIREA DE ARTILERIE a început de astăzi 24 august, cu o lună înainte de summit și intensitatea ei va CREȘTE EXPONENȚIAL spre data summitului ONU.
Cum v-am atenționat că se prefigurează o SCHIMBARE MAJORĂ în finanțele mondiale în septembrie 2015 (după Isărescu abia la începutul lui 2016) iată că primele reacții ce seamănă ca și o PREGĂTIRE DE ARTILERIE au început cu vacarmul pe care-l creează o asemenea ofensivă la pregătirea ei cu un „foc de artificii” a FALIMENTELOR financiare dar și la burse.
Bursele de valori din întreaga lume sunt lovite invariabil începând de astăzi, de minime record și vor continua cu surprize noi, motivând necesitatea de predare a lumii către GUVERNUL MONDIAL
Azi, 24 august 2015, ca și exemplu veridic al pregătirii de artilerie financiară, s-au amplificat temerile globale cu privire la o încetinire a creșterii economice ATENȚIE motivată vizibil prin situația din China și nu din SUA, UE sau ... de ce nu și Africa.
ATENȚIE mărită domnilor pentru a sesiza pregătirea de ARTILERIE financiară, pentru ca doar astfel INVESTITORII POT SĂ-ȘI TRAGĂ BANII DIN ACȚIUNILE LOR DE LA BURSELE ȚINTĂ, CELE ASIATICE.
SURSA: http://www.worldbulletin.net/todays-news/163505/global-stocks-plunge-over-asian-crisis-fears
Se știe că tocmai bursele sunt primele vizate a fi LICHIDATE/ELIMINATE în schimbarea majoră ce urmează fiindcă ele dau TONUL acțiunilor SPECULATIVE dar au influențe vizibile și pentru mărfurile fungibile a căror PREȚURI au tendințe de scădere ca și într-o DEFLAȚIE GLOBALĂ (vezi și la noi tendințele de DEFLAȚIE și nervozitatea BNR vizavi de măsurile fiscale sustenabile/nesustenabile ale guvernului care ne crează o oarecare independență față de FMI și alte împrumuturi de sclavagizare).
Deși Banca Populară a Chinei a anunțat planurile sale de a elibera rezerve bancare în viitorul apropiat pentru a atenua criza bursieră, neliniștea investitorilor dar și criza, CONTINUĂ, semn că și China va acționa pe piața bursieră într-un mod NOU, controlat. Măsura recent luată de infuzie financiară ar trebui să reducă rata rezervelor obligatorii cu 1,5 puncte procentual, eliberând circa o jumătate de miliard de dolari în fondurile pentru împrumuturi. Vor fi oare contra-atacați de finanța ostilă?
"O contracție (minus) doar de 2 puncte procentuale a creșterii economice PIB a Chinei ar fi de ajuns să arunce economia globală în recesiune" crede și analistul Morgan Stanley. Și sta ar trage după ea și SUA care depinde masiv de banii împrumutați de la China cu Titluri de Stat Americane.
Cu siguranță fiindcă investitorii, foarte atenți la schimbări, iată că nu au fost mulțumiți și au trimis indicele Shanghai Composite în jos spre 8,45 la sută, astăzi, luni 24 august 2015. 
Și Indicele Hang Seng din Hong Kong a scăzut cu 4,2 la sută. Toate cele trei piețe au scăzut la nivelurile minim istorice din 2012.
ATENȚIE că și alte piețele asiatice, de asemenea, sau prăbușit. 
Nikkei 225 indice bursier din Japonia a pierdut 4,5 la sută. Australia Sydney ASX scăzut aproximativ cu 8 la suta, în cea mai gravă pierdere văzută din 2011 până azi pe această piață.
Aceste pierderi au urmat cu o performanță slabă, manipulată, pe piețele din SUA de vineri. S & P 500 a cedat doar 3,2 la sută la închidere, iar Dow Jones Industrial Average a scăzut cu doar 3,1 la sută - acest indice a scăzut cu 10,3 la sută față de luna mai. Nasdaq a scăzut și el cu 3,3 la sută.
Investitorii au început să se teamă de debutul noii crize globale, similară cu debutul văzut în 1997, potrivit unei note a analiștilor de la compania financiară japoneză holding Nomura, notă publicată încă de vineri 21 august 2015.
Dar analiștii Nomura mai spun ceva. Ei subliniază faptul că acum condițiile sunt radical diferite de acum 18 ani, că cele mai multe valute asiatice NU MAI SUNT RAPORTATE LA DOLAR (vezi noul FMI și BM), ci mai degrabă plutesc liber față de valuta standard actuală.
Chiar mai grav fiindcă cele mai multe țări din Asia au rezerve mari de dolari, și alte valute majore care pot afecta piața globală instantaneu. O derivată neluată în seamă este piața asigurărilor, mult mai speculativă decât tranzacțiile fungibile fiindcă afectează indirect dar profund economia reală.
Teama investitorilor este vizavi de o combinație excepțională, deosebit de inteligentă, de RĂZBOI VALUTAR, și O SCĂDEREA ACCENTUATĂ ȘI A PREȚURILOR MATERIILOR PRIME – deja prețul la ulei a scăzut sub 40 $ pe baril în SUA, vineri, ceea ce a surprins specialiștii și a suprimat sentimentul încrederii investitorilor de pe tot globul. Putin a apreciat valoarea primului contract cu China la 400 de miliarde de dolari, în baza prețului petrolului de la acea dată. De atunci însă, prețul petrolului Brent a scăzut de la 102 dolari/baril la o valoare sub 46 de dolari, ceea ce reduce considerabil și suma pe care rușii o vor încasa din afacerea derulată în China.
Urmăriți și prețurile celorlalte produse strategice și mai ales aurul care stă la baza monedei Altyn dar și ca tezaur în noul sistem FMI și BM al BRICS.
Citiți și informațiile de sinteză din http://icepaliga.blogspot.ro/2015/08/stabilizarea-monetara-internationala-in.html pentru a înțelege SCHIMBĂRILE deja iată aflate în derulare globală, inclusiv în România și nebunia Codului Fiscal dar și a MĂRIRII SALARIILOR noastre, cele mai mici din Europa, culmea grăbite doar la LIDERI și tendențios întârziate la plebe. De ce?
Pământul, astronomic, se mișcă acum într-o regiune a Galaxiei, care conduce la creșterea energiilor cosmice afectând Soarele nostru și modificând ADN-ul uman. Este prezis de mai multe culturi străvechi că acest lucru va duce la mai multe schimbări în societatea umană, inclusiv la DESCOPERIRI MAJORE DE TEHNOLOGII AVANSATE, PROGRAME SPAȚIALE SECRETE ȘI DE VIAȚĂ EXTRATERESTRĂ.
Sursa: http://www.nasul.tv/avertisment-global-consecintelevalului-x-pe-28-septembrie-2015-omenirea-va-face-un-salt-in-evolutie-un-val-de-energii-cosmice-vor-invada-pamantul-adn-ul-uman-se-va-modifica-iar-societatea-va/
O accelerare și o creștere a energiei electromagnetice venite de la Soare, dar și a altor energii cosmice, care vor avea loc DE LA SFÂRȘITUL LUNII AUGUST PÂNĂ LA FINELE LUNII SEPTEMBRIE, vor provoca, ÎN JURUL DATEI DE 28 SEPTEMBRIE o „SCHIMBARE DE FRECVENȚĂ” în CONȘTIINȚĂ. Vedeți și teoria câmpurilor de torsiune și transformarea lor în ARMĂ similară ca și tehnologiile HAARP.
Energia cosmică așteptată este denumită „Valul X” (Wave X). Vom experimenta un „VAL DE EVOLUŢIE”, spune dr. Simon Atkins.
Vom afla atunci că suntem de mult ocupați de liderii extratereștri ai Guvernului Mondial?
Suntem pe cale de a afla, la un nivel mare, nemaiauzit în istorie, la scară largă, care este adevăratul răspuns la întrebările «Cine suntem noi?», «De unde venim?» și «Care este scopul nostru?». Planeta are de gând să «DECOLEZE» în altfel de moduri, incredibile”, spune Atkins.
El mai precizează că exercițiul Jade Helm-15, care a început la 15 iulie și se execută până la 15 septembrie, are adevăratul scop de a obține informații cu privire la efectele energiilor cosmice asupra populației (sau experimentele GLOBALE cu energii HAARP?) primite în scopul de a gestiona mai bine schimbările pe care le declanşează în umanitate.
O schimbare reală de frecvență va avea loc în septembrie, în intervalul 23-28, fiind vizibilă și semnificativă. Aceasta va coincide cu întâlnirea dintre Papa Francisc președintele american, Barack Obama, la Casa Albă (în 23 septembrie), urmând ca papa să se adreseze Congresului SUA (în 24 septembrie).
Atkins susține că va exista o încercare de a folosi celebrul CERN de la Geneva (Consiliul European pentru Cercetări Nucleare) pentru a devia acest masiv val de energie care va veni spre Pământ (De ce? O fi nociv sau va fi un pericol pentru stăpânii de sclavi?). După vizita de la Washington, Papa Francisc se va adresa liderilor politici mondiali la Adunarea Generală ONU din 25 septembrie. Serviciul de informații al Vaticanului este, de asemenea, conștient de aceste val de energii cosmice și este pregătit special. E mai mult decât o coincidență faptul că liderii religioși și politici puternici ai lumii se întâlnesc în momentul în care aceste energii invadează planeta? Sunt coincidențe care nu pot fi neglijate. Ortodoxia tace și nu spune NIMIC nici chiar la ruși. Dar Putin a amenințat că va face publice datele cu privire la existența extratereștrilor ce trăiesc printre noi dacă nu o face SUA.
Oricum am lua-o situația financiară este în ALERTĂ MAXIMĂ având și un exercițiu financiar ce se încheie în august.
Nimeni nu vrea să fie surprins „descoperit” la declanșarea nebuniei globale cu debut OFICIAL din septembrie 2015 la ONU unde și Iohannis va participa fără a lua cuvântul fiindcă el este doar un GUVERNATOR al coloniei România și nu un șef de stat independent și onorabil.
Doamne ocrotește-i pe români oriunde s-ar alfa pentru a rezista CATACLISMULUI FINANCIAR GLOBAL și mai ales să reziste acestor câmpuri de TORSIUNE pentru influențarea CONȘTIINȚEI.

Trimiteți un comentariu