vineri, 19 iunie 2015

SCRISOAREA LUI EINSTEIN CĂTRE FIICA SA.

"Informația în sine, nu este cunoaștere. Situația noastră aici pe Pământ este ciudată. Fiecare venim pentru o scurtă vizită, neştiind de ce, totuşi părând a tinde catre un scop divin." Albert Einstein.
Și iată ce-i scria fiicei sale:
„Te rog să păstrezi aceste scrisori atât timp cât este necesar, ani, decenii, până când societatea este suficient de avansată pentru a accepta ceea ce voi explica mai jos.
Există o forță extrem de puternică, pentru care, cel puțin până în prezent, știința nu a găsit o explicație formală. Este forța care include și guvernează totul, este chiar în spatele oricărui fenomen care are loc în univers (http://icepaliga.blogspot.ro/2014/10/multiversurile-luminate.html) și încă nu a fost identificată de noi. 
Aceasta forță universală este … IUBIREA
Și continuă: Când cercetătorii au investigat teoria unificată a universului (unificarea câmpurilor), au uitat cea mai puternică forță nevăzută. Iubirea este LUMINĂ - (http://icepaliga.blogspot.ro/2013/11/suntem-lumina-din-lumina.html), care îi luminează pe cei ce o oferă și o primesc. Iubirea este GRAVITAȚIE – (câmp de torsiune), deoarece îi face pe unii oameni să se simtă atrași de alții. Iubirea e PUTERE, deoarece multiplică tot ce avem mai bun și oferă umanității șansa de a nu pieri în propriul egoism orb. Iubirea expune și revelează
Pentru iubire noi trăim și murim - concluzionează Einstein.
IUBIREA E DUMNEZEU SI DUMNEZEU ESTE IUBIRE.
Această forță - spune Einstein, explică totul și oferă sens vieții. Aceasta este variabila pe care am ignorat-o de prea mult timp, poate pentru că ne este frică de iubire deoarece este singura energie din univers pe care ființa umană nu a învățat să o CONTROLEZE după voința sa. 
Pentru a evidenția iubirea, am creat o simplă substituire - spune Einstein, în cea mai faimoasă ecuație de-a mea.
Dacă în loc de E=mc2, acceptăm că energia E pentru a vindeca întreaga lume poate fi obținută din multiplicarea IUBIRII cu viteza LUMINII la pătrat, atunci ajungem la concluzia că iubirea este cea mai puternică forță ce există, deoarece … nu are nici o limită.”
E COLOSAL CUM ACEST SAVANT L-A DESCOPERIT PE DUMNEZEU URMÂND PROPRIILE DESCOPERIRI!
Biblia are aceeași concluzie: Fiindcă fericirea reprezintă experienţa spirituală de a trăi fiecare minut cu IUBIRE, graţie şi recunoştinţă asemenea dragostei lui Dumnezeu pentru om deoarece „Atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, încât pe Fiul Său Cel Unul-Născut L-a dat, ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţă veşnică” (Ioan,  3,15).
În Sfânta Evanghelie după Marcu Cap. 12 mai primim câteva sfaturi
31. "Să iubeşti pe aproapele tău ca pe tine însuţi". Mai mare decât acestea nu este altă poruncă.
33. Şi a-L iubi pe El din toată inima, din tot sufletul, din tot cugetul şi din toată puterea şi a iubi pe aproapele tău ca pe tine însuţi este mai mult decât toate arderile de tot şi decât toate jertfele.

Niciun comentariu: