joi, 26 februarie 2015

REMEMBER FINANCIAR CA ȘI CLARVIZIUNE CONFLICTUALĂ

Destul de recent, președinții Rusei, Kazahstanului și Belarus au anunțat oficial că Uniunea economică formală vamală a Uniunii Eurasia vor fi accelerate și obiectivele finalizate până ... în 2015, iar aceasta va adopta o nouă monedă Altyn. 
Iată așadar primul motiv exacerbat de îngrijorare a lumii occidentale.
Vladimir Putin a anunțat ca Altyn, ca nouă monedă a Eur-Asiei, era planificată să fie introdusă abia în 2025 dar, datorită sancțiunilor SUA/UE împotriva Rusiei aceasta va apare în maxim 3-5 ani (declarație din 2014). Noul sistem rusesc va fi legat la sistemele de plăți suverane chinez dar și japonez, care este acceptat deja în peste 70 de țări. Acest sistem de plată va fi adoptat în cele din urmă de către Uniunea Eur-Asiatică. 
Uniunea Eur-Asiatică ar putea deveni și UNIUNE MILITARĂ, ca un contra-răspuns la acțiunile NATO de apropiere de granițele ruse. 
Inițiativa de a crea o noua monedă a venit din partea președintelui atenție!!! kazah, Nursultan Nazarbayev încă din 2012 iar Vladimir Putin a fost imediat de acord cu ideea. 
Altyn înseamnă aur. Cuvântul este de origine turcă. Familia de limbi turcice include limbi vorbite și de popoarele siberiene, tătari, mongoli și kazahi. Rusia a fost întotdeauna o țară multinațională, iar limbile turcice au fost unele din cele mai vorbite în țară. În timpurile antice și medievale, rușii au avut schimburi economice si legături foarte strânse cu Asia și Orientul Mijlociu. Drumul Mătăsii și alte rute comerciale importante din Est treceau prin Rusia. Rusii medievali vorbeau curent limbile turcice ca și limba lor maternă. 
Aceste proiecte economice, proiecte ce sperie occidentul sunt atent MASCATE pentru a avea câștig de cauză vizavi de susținerea acțiunilor NATO și CIA oriunde în întreaga lume.
Prin aceasta monedă de aur, Altyn, Uniunea Eur-Asiatică, împreună cu China (Yuanul), trimite un semnal puternic prin care se vizează RELUAREA standardului de aur, care probabil va duce la dispariția dolarului ca monedă de rezervă mondială.
Rusia este unul dintre cei mai mari producători de aur. Recent a deschis o nouă exploatare auriferă în Munții Urali. În același timp împreuna cu China sunt și MARI importatori de aur. 
Rusia recunoaște oficial rezerva sa de aur la doar 1000 de tone, dar sigur este de câteva ori mai mare. China la rândul său a anunțat că și-a crescut rezerva de la 1000 de tone la aproximativ 3000 tone. În fapt înmulțiți cu 2 sau 3 această cantitate pentru a vă apropia de realitate. India este de asemenea un mare depozitar de aur. Kazahstanul deține rezerve considerabile de aur pe lângă cele de petrol și gaze precum și terenuri fertile.
Astăzi la ora 17:10 - 26.02.2015, guvernul indian ne comunică faptul că a dat undă verde pentru participarea sa la capitalul de înființare a Băncii Noi de Dezvoltare a BRICS cu un capital total de 100 de miliarde de dolari pe data de 25-02-2015, ratificând acordul. Propunerea de ratificare a fost aprobată miercuri, la o întâlnire a Cabinetului, prezidată de prim-ministrul indian Narendra Modi.
Banca NDB este de așteptat să înceapă să funcționeze până la sfârșitul anului 2015. Și Duma de Stat, camera inferioară a parlamentului rus, a ratificat acordul încă de la 20 februarie 2015. Acordul privind crearea Băncii Noi de Dezvoltare (NDB) a fost semnat la 15 iulie 2014 în Fortaleza, Brazilia de membri BRIC - Brazilia, Rusia, India, China și Africa de Sud în timpul unui summit BRICS. 
Potrivit lui Paul Craig Roberts dar și alți analiști, rezervele de aur ale SUA au fost împrumutate dealerilor, care au vândut însă aurul, cu scopul de a ține iluzia prețurilor mici la aur, dolarul fiind astfel stabil și economia americană solventă; pe scurt s-a acționat pentru a amâna căderea dolarului ca monedă de rezervă mondială. 
O mare parte din rezerva de aur a SUA a trebuit sa fie livrată la cererea Chinei pentru a acoperi obligațiunile de acum 50 de ani în urmă (vestita înțelegere de la Breton Woods). 
SUA a fost însă de mult timp suspectată de lipsa aurului, dar ACUM este recunoscut acest fapt de majoritatea observatorilor fiduciari inclusiv de Fort Knox (unde se ținea rezerva de aur a SUA) care recunoaște că visteria este goală. 
Public s-a anunțat că ar deține cca. 8000 de tone de aur dar, nu știe nimeni nimic real pentru că simplul fapt că auditul rezervei de aur a SUA nu este permis NIMĂNUI. Comparați cu sintagma din 1971 a americanilor cum că „dolarul e mai bun ca aurul” dând frâu liber la tipărit HÂRTIA numită dolar!
Se crede că dezastrul bancar din Cipru s-a petrecut și datorită faptului că Rusia și China derulau contractele de tranzacții ale aurului pe piața mondială prin această țară jucând abil și pe derivatele americane.
Occidentul (SUA) a dus premeditat (se pare că și prin atac cibernetic) Cipru în faliment pentru a lovi în Rusia și China. 
Se apreciază că SUA au reușit să încetinească temporar achizițiile de aur ale Rusiei și se apleacă acum asupra ATENȚIE!!! a Indiei pentru a încetini și aici importurile de aur. Populația Indiei este considerată cel mai mare deținător și cumpărător de aur din lume. Se estimează că deținătorii privați ar deține în această țară un total de cca. 25.000 de tone de aur (vezi de aceea și pericolul BRICS unde sunt concentrate țări cu mari rezerve de aur și pietre prețioase unele și petrol și gaze). 
Deoarece în ultimii ani SUA și-a folosit cea mai mare parte din rezervele sale de aur pentru a crea o iluzie a solvenței dolarului, SUA a trebuit să găsească mai mult aur în altă parte, mai ales atunci când China și-a cerut rezerva și a mai și început simultan livrări exigente pe contractele sale de aur, protectiv pentru a nu exista manevre bursiere susceptibile de speculă. 
Se avea încredere în rezerva de la FED din New York, dar curând s-a demonstrat că aurul SUA ... NU EXISTĂ mai ales după ce și Germania și-a cerut aurul înapoi. România este o țară atipică politicii pe aur și renunță irațional și la multe din creanțele sale istorice.
Din cele 1500 de tone ale Germaniei stocate la FED-NY, nemții au cerut doar 400 de tone înapoi, cantitate ce nu a putut fi livrată. 
ATENȚIE !!! Nici această minimală cantitate nu a putut fi pusă la dispoziție în termeni rezonabili. Germania a făcut atunci o CONCESIE pentru a nu declanșa catastrofa, spunând că acceptă restituirea în tranșe pe parcursul a 7 ani, la o rată de 50 de tone pe an. În primul an SUA a putut da înapoi Germaniei doar … 5 tone...!! 
Aceasta situație nouă a declanșat neîncrederea mondială la adresa SUA.
Acum însă a sosit ceasul sau cel de pe urmă ! 
Când acest sistem (rezerva de aur a SUA) s-ar prăbuși ar trebui făcut rapid și-n liniște. SUA însă nu va face asta. Va încerca perfid, prin orice mijloace să tragă după ele pe oricine în abisul său întunecat, în „Spirala morții”. 
Nu este vorba despre capitalism vs socialism, acesta nici nu a existat vreodată real, totul a fost făcut doar pentru controlul lumii ! 
Povara datoriei SUA și a statelor UE crește exponențial, economia lor se clatină și astfel SUA devine tot mai disperată și a încetini progresul modelului alternativ Eur-Asiatic de dezvoltare, motiv justificat pentru crearea unor zone fierbinți în jurul Rusiei și al Asiei. Inclusiv APEC, BRICS și EurAsia și oriunde e necesar.
Numai anul trecut (2013) SUA au suferit lovituri umilitoare ca urmare a scandalului NSA/Snowden dar și fiasco-ul din Siria. 
Crearea alternativei garantate cu aur și/sau garantate cu resurse naturale și economii, iată că sunt juxtapuse de SUA cu monedele de hârtie fără valoare (emitere nelimitată de noi dolari). Dar și alte monede din Vest inclusiv euro sunt scoase din sistemul economic real, monedele fiind în prăbușire și jonglate prin corupție să-și mențină valoarea. 
Procesul va continua. 
Pana la urma criza Ucraineana nu a făcut decât accelerarea procesului de colaps al economiei occidentale în același timp cu cristalizarea prin URGENTARE a noii economii Eur-Asiatice și a contrabalansarea polilor de putere planetară, dar cu un alt scop și statut decât cel de monopol uzitat de NOM.
CONCLUZIE RAȚIONALĂ
Banca de Reglementări Internaționale (BIS - Bank of International Settlements) din BASEL, ELVETIA controlează DIRECT finanțele mondiale (vezi criza francului elvețian neînțeleasă deloc de politic). 
Sunt suficiente informații pentru a crede că ea este adevărata BANCĂ MONDIALĂ, din umbră, a celor care controlează lumea financiară. 
Cât timp Rusia și China sunt ÎNCĂ printre cei 60 de membri ai BIS, nu prea îți poți face iluzii despre apariția unui alt sistem financiar mai … CINSTIT. Multă lume știe deja că aceasta este o altă bancă înființată de Rotschild, Wartburg ... etc. încă din 1930 și care a consolidat neutralitatea Elveției. Șefi ai băncilor centrale membre (precum barosanul nostru Isărescu) merg aproape bi-lunar la Basel ca să-și confirme dările și completarea depozitelor de aur ale băncii, să-și ridice extrasele de cont, inclusiv ale conturilor personale, și să-și coordoneze "politicile financiare", adică să fie toți pe aceeași frecvență în ceea ce privește controlul "turmelor de fraieri" escrocați acum și cu fluctuația controlată și impusă a francului elvețian, escrocare făcută chiar de bănci și nu de piață.
Iată de ce vom asista la o OFENSIVĂ fără întoarcere pentru consolidarea liderilor NOM (SUA) și se derulează în România experiențele unei noi forme de guvernare prin coerciție DNA, ANI, ICCJ, CSM, CCR și revigorare a armatei ca și garant al lansării unor ȚINTE UTILITARE devastatoare cum ar fi cele legate de ENERGIA LIBERĂ care va pulveriza Rusia și economiile bazate pe resurse de petrol și gaze.
Când se va produce? Nu o știu decât liderii N.O.M. dar, putem estima că, va fi FOARTE CURÂND după prognozele STRATFOR.
SURSA: O sinteză din presă.

Niciun comentariu: