joi, 26 februarie 2015

IMINENTA CIOCNIRE A GALAXIILOR SOCIALE !!!

NU PRIVIȚI SUPERFICIAL DECLARAȚIILE LIDERILOR. DAR NICI PROGNOZELE. NU E NEBUNIE CI REALITATE ÎNFIORĂTOARE. 
ANALIZAȚI CUM COMBATEM ȘI NE APĂRĂM NOI DE NEBUNIA LIDERILOR?

Voi, cei mai tineri cu siguranță veți asista la o formă NOUĂ de guvernare ce se experimentează și abia acum veți dori să vă etalați REAL încărcătura cunoștințelor dar și armonizare bio-socială apelând chiar și la acest mod românesc al exploziei hazului de necaz pentru a păși în viitoarea societate/nație globală. 
Nu înțelegeți că se demonstrează persuasiv, pas cu pas, că noi NU NE PUTEM GUVERNA? E deja programată concluzia după ținta globală a stăpânilor și ne trebuie O NOUĂ EXPERIENȚĂ de guvernare? 
N.O.M. sau Noua Ordine Mondială (SUA) nu mai poate aștepta fiindcă „SPIRALA MORȚII” este deja LEGICĂ din punct de vedere economico-financiar și acum se caută soluții rapide de RESETARE a lumii. 
România a fost cobaiul FMI dar cum ei sunt limitați intelectual se caută soluții NOI de criză. CUM RESETĂM OMENIREA ?!
Citiți vă rog o minimă sinteză, cea publică firește, din http://sputniknews.com/analysis/20150225/1018756078.html această prognoză STRATFOR și, poate, veți desluși și voi VIITORUL OMENIRII care se încearcă a fi măsluit după cum vor unii, favorabil doar lor. 
Analizați doar afirmația de ÎNGENUNCHERE A RUSIEI ! Efectiv poate fi realizată cu lansarea pe piață a ENERGIEI LIBERE tocmai fiindcă Rusia se bazează pe resursele sale ENERGETICE. 
Apoi prognoza de amplificare a CORUPȚIEI în UE, Europa (principalul concurent al SUA, UE fiind lovită financiar-apocaliptic), și nu în ultimul rând căderea Chinei (inclusiv zona APEC). 
Și toate astea prognozate de STRATFOR pentru menținerea SUA ca cea mai mare putere globală. 
Iohannis pentru N.O.M. nu e așadar decât un simplu pion INSTALAT în această etapă de experiență nouă ce se face pe spatele nostru. Iohannis nu mai este marinarul abil care manevrează nava România dar este AVID de putere și de orgoliul învingătorului uitând vizibil flagrant de România și de acest popor.
Adevărul este că, nici americanii NU ȘTIU încă ce să facă cu forța de muncă în cazul trecerii la aplicarea descoperirilor științifice uluitoare ca și impact al viitorului. 
De aici ideea că vom merge doar 3 zile să lucru săptămânal. URAAA... ce distracții vom avea, nu? E captivant social pentru neștiutori.
Și de aceea avem nevoie și de un sistem administrativ bazat pe elemente de FORȚĂ fie ele și militare dar preponderent coercitive (să experimentăm ceva gen puterea DNA, etc. dar de ale Justiției fie ea și de Poliție militară) care să preia ȘOCUL SOCIAL al ȘOMAJULUI MASIV ce urmează (exemplu șomajul produs după lansarea energiei libere care deși induce doar circa 1% - vizibil mincinos 1%, din impactul schimbărilor dar și acest 1% este DEVASTATOR, ca și efect de șomaj). 
O altă variantă deja cunoscută omenirii este reducerea populației (la maxim 1,5 miliarde) până la capacitatea de absorbție a șocului managementului INVENȚIILOR descris chiar și în Congresul american, exemplu ca rezultat controlabil prin înfometarea globală sau pandemie. De aici și ideea cu Legea Big Brother pentru a stăpâni masele, cele viitoare, înfometate, decimate și mai ales înfrânarea din fașă a avântului colosal al forței intelectualității, românești, SINGURA FORȚĂ SOCIALĂ (creștină, ortodoxă) capabilă să gestioneze efectiv, coerent, civilizat, aceste tehnologii de torsiune ce se vor experimenta și la noi. Restul populației (desigur doar cea care mai rămâne, pentru muncă) va merge fie în agricultură dar și aici vor fi schimbări inimaginabile de tehnologie aplicată fie la ... serviciile de salubritate. 
„Învățați, învățați, învățați” era totuși un slogan fezabil omenirii, nu? Celor neștiutori, cuminți, aerieni dar potențial CAPABILI.
Dragi camarazi, bucurați-vă și voi fiindcă în curând NU VEȚI MAI SUFERI, veți cere singuri EUTANASIEREA în locul unei vieți de extremă marginalizare, inumană. 
Doamne ajută-i pe români oriunde s-ar afla! 
E decriptat scenariul acesta nu de mine ci de STRATFOR. Această „Apocalipsă” sau „Revelație” după impactul iminent al liberalizării tehnologiilor futuriste este inevitabil lansată. Sunteți pregătiți?
Suntem cu un picior ... ajuns deasupra capului în această iminentă „Ciocnire a Galaxiilor” și ea, ciocnirea, este extrem de avansată în derularea programului țintelor activate.
Trierea noastră a început de câțiva ani buni și unii suntem deja marcați „fezabil” pentru cele două cete, una „de smintiți” și alta „de mișei”. 
Ciocnirea Galaxiilor Sociale a început dragii mei camarazi! Voi unde-mi sunteți?
Rugați-vă să nu fiți arondați proiectului de purificare, ca UTILITATE în restructurarea pentru N.O.M. 
Și asta doar pentru a savura și voi, fiecare, REAL, intuiția voastră doctă de comandanți „fără portofel” dar cu mintea „brici” tocit chiar de puturoșenie dacă nu de indiferență, de ghiocel și cămilă. E dur dar ... prea adevărat?!
Voi sunteți urmașii Romei ... ?
Ooo... dragii mei poeți vizionari, câtă virtute ne-a mai rămas? Voi tineri învățăcei ce viață v-ați ales? 
Dumnezeu fie cu voi dragii moșului că noi ... ne-am terminat bateriile. 
Veți avea nevoie de multă abilitate ca să existați futurologiei de management INTERGALACTIC fiindcă ne sosește ... „TEHNICA GREA” să mascheze în fapt ... altceva.
Fiți CINSTIȚI cu VOI și nu fiți „mucea” cu acești noi manageri NOM fiindcă și voi aveți cunoștințe excepționale, de olimpici dar nu și ... mintea împrumutată de la „sfatul bătrânilor”. Vă veți crea iminent „SFATUL OLIMPICILOR” pentru a intra și voi, după puterile tinereții voastre în OLIMP.
Sunteți VOI urmașii Romei ...? 
Fiți deci VOI urmașii DACIEI ... GALACTICE!!!



Un comentariu:

Ioan CEPALIGA spunea...

SUPERB ! Mai este ceva de comentat?
Filmul „Pe aripile vântului” interzis. Minunat!