joi, 25 decembrie 2014

DOAMNE IARTĂ-I PE CRIMINALII CRĂCIUNULUI !

AL 25-lea CRĂCIUN ÎNSÂNGERAT !
O societate construită pe crimă nu poate decât să perpetueze motivația crimei, la infinit.
CRIMA premeditată, nepedepsită de societate, cere permanent motivații noi, tot mai perfide, pentru ascunderea criminalilor. Observ cu tristețe imensă că de 25 de ani sufletele celor uciși nu-și găsesc încă LINIȘTEA, perpetuarea CRIMEI fiind transferată JUSTIȚIEI care a devenit O PIAȚĂ pentru adulterul politic prin nepermisa lipsă de celeritate iar MORȚII strigă mereu de Crăciun după dreptate.
Crima din 1989, permanent ascunsă sub preșul justiției care-i menține pe criminali în libertate, nepedepsiți, păstrează acest BLESTEM însângerat asupra României. Minciunile criminale sub care s-a murit în Decembrie 1989 arată că, nici după de 25 de ani, nu se poate șterge simbolistica faptelor acelui Crăciun însângerat.
25 de ani de minciună CONTINUĂ a celor TREI PUTERI pentru a acoperi faptele criminale și a justifica aberant declarațiile imbecile și pozițiile înalte ocupate de CRIMINALII LIBERI ne duce România în neantul IADULUI nostru, a celor rămași pe Pământ. Crima devine astfel perpetuă.
Doamne Dumnezeule mare și sfânt, iartă-i pe netrebnicii români dar și pe veneticii inconștienți care au distrus ideea de JUSTIȚIE și mai ales așteptările acestui popor blajin, mințit în mod criminal de 25 de ani cu promisiuni și iar promisiuni ale justiției. Adu-ne liniștea ADEVĂRULUI.
Trezește Doamne obligația de căință a PREȘEDINȚIEI, alături de cele TREI PUTERI inerte, devenite vizibil complici în ascunderea CRIMELOR ce se multiplică prin minciună.
Fă te rog Doamne să se aștearnă LINIȘTEA peste sufletele morților noștri și lasă-ne BUCURIA Crăciunului românesc fără a mai promova disimulat, prin media, CRIMA în formele ei motivat-variate și conexate filmelor sau emisiunilor care să aline acelor lideri blestemul deciziilor lor mincinoase, perpetue, dar despre care românul știe că nu-și au locul în fruntea ȚĂRII unde sunt nefiresc și macabru protejați de o JUSTIȚIE adulteră.
Copiilor noștri și copiilor copiilor noștri oricât le veți ascunde aceste fapte criminale, ei nu-și vor găsi cuib creștinesc în această țară și PRIBEGIA lor forțată va menține simbolul acelui Crăciun însângerat. Nu mai motivați irațional blestemata faptă a criminalilor rămași în libertate.
Mulți au murit, mai ales după 22, și continuă și vor continua și astăzi să moară, în mod criminal, neelucidat, continuând cu acest GENOCID prelungit asupra tuturor celor curați și dornici de PACE. Redă Doamne liniștea pentru cei morți dar mai ales pocăința pentru cei vii. 
Eradicați justițiar inteligent, ACUM, după 25 de ani, existența malefică a acestor lideri, posedați de puterea crimei și blestemului ce-l poartă și care ne-a însângerat Crăciunul.

Doamne dragă, iartă-mi ruga aceasta spusă astăzi, de Crăciun, spusă conștient, cu toată ființa și durerea mea, pecetluită blestemat de camarazii și semenii mei prin ignorarea nefirească a nevinovăției celor morți și încă neodihniți. 
Fă-ne Doamne să ne găsim mirajul sufletului creștinesc, neîntinat, curat, înălțător al Creației Divine care ne-ai dăruit-o prin magia Crăciunului, prin renașterea Ta. 
Fă ca acest Crăciun să fie ACEL ÎNCEPUT al spălării noastre de păcate. 
Fă-ne Doamne să fim din nou blajini la suflet și în simțiri. 
Adu-ne părinții și copii ACASĂ.
Aceasta este ruga și mesajul meu de Crăciun către români, către familiile însângerate și neodihnite, către JUSTIȚIA aflată în păcat, către tinerii României care TREBUIE să spele păcatele celor de acum 25 de ani și să-și construiască aici, ACASĂ, cuibul lor pentru o generație NEPRIHĂNITĂ.
Fă Doamne cu marea ta bunătate și înțelepciune ca România să REÎNFLOREASCĂ ca o Mare Grădină a Maicii Domnului în care copii și copii copiilor noștri să trăiască și să-și găsească locul ACASĂ, în veci. Amin !

Dumnezeu să-i ocrotească pe toți românii, oriunde s-ar afla pentru ca voi toți să reveniți în România RENĂSCUTĂ din cenușă. 
LA MULȚI ANI !
Lt.col.retragere
Ioan CEPALIGA


Niciun comentariu: