joi, 20 noiembrie 2014

NU NEGLIJAȚI EXPERIENȚA ISTORIEI !!!

ATENȚIE !!! Nu neglijați experiența istoriei dar NU VĂ ÎNTOARCEȚI ÎN ISTORIE ci mergeți POZITIV spre noi nivele sociale înțelegând profund (link) MIȘCAREA DE SPIN SOCIALĂ.
Legile filozofice, logice și pozitive ale Universului nu pot fi ignorate de nimeni!!! 
Este știut că Universul are ca și „polițist” LEGEA COMPENSAȚIEI - “Precum în Cer, așa și pe Pământ” care asigură fezabil modalitate de echilibrare și armonizare a evoluției. http://esoterism.ro/ro/28legi.php
Dar sunt prea filozofic pentru mulți cititori.
Rețineți vă rog că orice ACȚIUNE determină imediat o REACȚIUNE.
Dacă nu acționează POZITIVISMUL „polițist”, „justițiar” ce trebuie să „amendeze” ACȚIUNEA vom avea permanent o distrugere a ARMONIEI în speță cea socială prin efecte cel puțin de aceeași amplitudine sau chiar mai mare a REACȚIUNII DEZLĂNȚUITE funcție de „contabilizarea” acumulărilor cantitative ale loviturilor adverse.
Iată cum „DREPTATEA PÂNĂ LA CAPĂT” sloganul PSD-USL trece astăzi în mâna opoziției și „dreptatea” poate degenera într-o aprigă vânătoare de vrăjitoare fără precedent. Oare asta dorim? SÂNGE sau decadența sloganului DINTE pentru DINTE? 
Este PERICULOS! FOARTE periculos!
De aceea mult mai importantă astăzi este (link) MEDITAȚIA SPRE INTERIORUL SUFLETULUI NOSTRU pentru a putea crea MEDIUL necesar apariției, valorificării și stimulării unor ACȚIUNI POZITIVE acceptate UNANIM de societate pentru a stabili împreună (link) ȚINTELE SOCIALE DE LUNGĂ DURATĂ indiferent cine urmează și se află la putere. Țintele alese nu trebuie să fie FIXISTE ci foarte FLEXIBILE în funcție de schimbările și cerințele armoniei de tendință ale MEDIULUI INTERN și EXTERN dar fără a minimiza indicatorii ascendenți ai fericirii noastre sociale.
ORICE SCHIMBARE INTEMPESTIVĂ FĂRĂ A FI ARMONIZATĂ CU STRATEGIA INTRINSECĂ DOCTRINEI NAȚIONALE, DOCTRINĂ BAZATĂ PE INDICATORI FERMI DE VIZUALIZARE PUBLICĂ A CREȘTERII FERICIRII SOCIALE, A TUTUROR MASELOR, NU VOM FI NICIODATĂ UNIȚI ȘI FERICIȚI.
(link) LUPTA DINTRE NOI VA CONTINUA LA INFINIT ȘI NU VOM AVEA NICIODATĂ O CREȘTERE FEZABILĂ. VOM TRECE DINTR-O CRIZĂ ÎN ALTA CONTINUU.
ROMÂNI, NU VĂ GRĂBIȚI ȘI PROIECTAȚI-VĂ VIITORUL CU MULT CALM ȘI MULT POZITIVISM ÎN ACȚIUNILE VOASTRE.
FIȚI LUMINĂ DIN LUMINĂ!
http://icepaliga.blogspot.ro/2013/11/suntem-lumina-din-lumina.html

Niciun comentariu: