marți, 18 noiembrie 2014

DUPĂ ÎNVERȘUNARE IATĂ ȘI CONSECINȚELE

După această perioadă de ÎNVERȘUNARE a noastră pentru a pedepsi USL, PSD, USL 2.0 dar și candidații impotenți pentru președințiale, a sosit cred momentul unei așezări a spiritului nostru în spațiul unei fezabilități analitice.
O MEDITAȚIE CU SINE CRED CĂ ESTE BINE VENITĂ. 
Citiți vă rog din filozofia existențială actuală a omenirii http://icepaliga.blogspot.ro/2014/10/multiversurile-luminate.html pentru a vă regăsi ARMONIA SUFLETULUI și a redeveni conștienți de nevoia de acțiune SPRE INTERIORUL NOSTRU.
După cum au evoluat faptele, ELECTORATUL A LOVIT CONȘTIENT, cu vigoarea TINERILOR, în toate MINCIUNILE perpetuate practic în acești 25 de ani. http://icepaliga.blogspot.ro/2012/07/etapa-treia-acerintelor-mesajului-din.html
Deși încercam cu ardoare să fac să se înțeleagă nevoia de SPRIJIN A USL fiindcă era necesară o SCHIMBARE profundă a societății http://icepaliga.blogspot.ro/2012/06/gandurile-unui-ofiter-in-retragere.html aceste AȘTEPTĂRI promise cu atâta emfază politicianistă au fost iată FUNDAMENTAL ÎNCĂLCATE de USL. 
Acești politicieni oportuniști și mincinoși nu au reacționat nici chiar la documentările de GENOCID semnalate de ofițerii rezerviști ai armatei române. Dovadă de necontestat sunt întârzierile și continuarea GENOCIDULUI dar și mai vizibil faptul că a rămas până și acum nesoluționată LEGEA pensiilor militare ce nu a fost adoptată. MINCIUNĂ LA RANG DE STAT.
Și MINCIUNA asta s-a manifestat iată și la aceste noi forțe, TINERE, sprijinite de popor care nu au fost capabile să facă față nici la extern vizavi de umilințele la care am fost supuși. http://icepaliga.blogspot.ro/2012/08/dreptul-la-democratie.html
Așa scriam eu, un … nimeni din popor care spera la mai binele ȚĂRII sale, cu dorința sinceră de CORECȚIE urgentă. 
Citez un paragraf: „RECOMAND în consecință ca POPORUL ROMÂN, cei care mai simt și mai doresc LIBERTATEA și binele celor mulți și oprimați, MINȚIȚI și FURAȚI de acești „BĂIEȚI DEȘTEPȚI” AFILIAȚI LA BĂȘCĂLIA cu care am fost tratați de UE, și nu numai, să ia act de TRĂDAREA USL, a UE și a camarilelor post decembriste, a SENATORILOR și DEPUTAȚILOR de astăzi care au trădat votul celor 7,4 milioane de susținători.http://icepaliga.blogspot.ro/2012/08/tradarea-parlamentului.html
Dar, să fim mai pragmatici și să ne apropiem de prezent. 
După fenomenul referendumului din 2012 iată că cel puțin cei 7,4 milioane care au dat un vot de ÎNCREDERE pentru USL au constatat imediat, TRĂDAREA atât a lui Ponta prin Pactul de Coabitare dar și a Parlamentarilor USL care nu au dorit, din politicianism mincinos și oportunism pervers finalizarea votului de la referendum (vezi cazul notoriu deja a senatorului Ioan Ghișe). http://icepaliga.blogspot.ro/2012/09/putregaiul-romanesc.html
Iată că acum SANCȚIUNEA A VENIT și votul a fost FERM ANTIPONTA și USL 2.0 care mai mult a întărâtat electoratul, evenimentul fiind suprapus pe indiferența PSD față de diaspora cărora USL le-a promis 1.000.000 locuri de muncă pentru a putea reveni în țară.
NIMIC domnilor nu se uită de către poporul român atunci când este mințit în repetiție sau suntem tratați cu mizeria dezinteresului politic.
O analiză a noului președinte și CONSECINȚELE alegerii unei persoane NEPROFESIONISTE în această înaltă funcție este un subiect distinct. 
Dar, CÂND s-a procedat în Romania la o PREGĂTIRE SERIOASĂ a viitorilor candidați la președinție sau alte funcții publice? 
S-au preferat avansările la apelul bocancilor și obținerea unor doctorate la ... Cireșica în loc să se asigure în acești 25 de ani o ȘCOALĂ SPECIALĂ de instruire și de VALIDARE a capabilităților eventualilor CANDIDAȚI LA FUNCȚIILE PUBLICE.
S-a permis și STIMULAT sistemul de CORUPȚIE ce a ajuns la apogeu și s-a neglijat INTENȚIONAT o pregătire și selecție a TINERILOR cu înclinații spre funcțiile publice.
Am scris și am tot popularizat conceptul de MIȘCAREA DE SPIN SOCIALĂ doar doar doar vor citi și dezvolta aceste concepte ce implică o serioasă ȘCOLIRE a liderilor viitori.
Cum corb la corb nu-și scoate ochii iată că a crescut numărul generalilor, al parlamentarilor și al doctorilor și doctoranzilor de cartier ce au proliferat în toate instituțiile statului. ECONOMICUL și mai ales STRATEGIA NAȚIONALĂ a devenit un vis mult prea îndepărtat cu asemenea specimene care SUPRIMĂ orice tendință de afirmare a celor cu un potențial real obligați să plece și sunt chiar STIMULAȚI să plece din țară.

ACEASTA ESTE ROMÂNIA DE AZI ȘI, NU AVEM SPERANȚE DE MAI BINE. 
VOTUL A FOST DOAR ANTI-PONTA ȘI USL ȘI NU DE SELECȚIE, DEZVOLTARE ȘI NORMALIZARE A VALORILOR LIDERILOR ROMÂNIEI.
CONSECINȚELE NU S-AU LIMITAT LA ALEGERE. 
ELE VOR CURGE INTENS ÎN ETAPELE CE VIN.
DE CE SIMPLU CÂND SE POATE COMPLICA?! ASTA ESTE ROMÂNIA!

Niciun comentariu: