duminică, 20 iulie 2014

ATENTIE!!! JAVA-ORACLE VIRUSEAZA CALCULATOARELE !!!

ATENTIE!!! JAVA-ORACLE VIRUSEAZA CALCULATOARELE !!! Ca doar e-Razboi, nu?
http://icepaliga.blogspot.ro/2014/04/e-razboi_30.html si efectele se resimt chiar langa noi, la Marea Neagra http://icepaliga.blogspot.ro/2014/03/despre-unele-efecte-ale-razboiului.html
Dar sa vedem si ceva concret. Am primit AUTOMAT solicitarea de update pentru JAVA ORACLE si firesc am acceptat updatarea mai ales ca de ieri 19-iulie-2014 s-a incetinit simtitor viteza de lucru a calculatorului desi l-am scanat si nu avea nici o amenintare sau virus.

Pe parcursul instalarii JAVA am primit de patru ori semnalarea din imagine ca aplicatia este POTENTIAL VIRUSATA cu o varianta de WIN32/Bundled.Toolbar.Ask si ATENTIE! nu putea fi oprita de la instalare motiv pentru care am trecut foarte suparat la procedurile de OPRIRE si DEVIRUSARE proceduri derulate de asemenea vizibil intarziate, incetinite.
Si pentru a nu exista motiv de discutie fara suport de adevar iata si imaginea cu amenintarea pe parcursul INSTALARII.

Sunt pe internet foarte multe aplicatii VIRUSATE insa nu am avut pana acum de la un soft LICENTIAT, pentru care am PLATIT cumpararea si intretinerea cu updateuri sa fie atat de periculos. 
Chiar și astăzi 8 octombrie 2014 situația la instalare nu s-a schimbat. Continuă să aibă secțiuni periculoase la instalare și antivirusul nu-l lasă să fie descărcat, îl plasează în carantină și oprește instalarea.
ESTE REVOLTATOR! http://icepaliga.blogspot.ro/2014/03/despre-unele-efecte-ale-razboiului.html
Asadar evenimentele din Ucraina sunt VIZIBIL o AMENINTARE POTENTIALA si asupra noastra, a civililor, fiindca ORACLE sta la baza tehnicilor militare de supraveghere.
Ma intreb, cu indreptatire spun eu, ca si victima JAVA-ORACLE, nu cumva softul furnizat armatei Ucrainei o fi avut un bag pe secventa de la instalatia de rachete care a declansat necontrolat racheta? E posibil?
Dar asta inseamna in mod logic ca tehnica de scanare si dirijare a rachetelor "rusesti" era ... Ucraineana si adaptata la cerere compatibilitatilor de integrare NATO, cu sprijin SUA? Ce concluzii as mai putea trage? Va las sa speculati acest incident TOTAL DEVIANT de la regulile COMERCIALE de furnizare LICENTA de utilizare software.

Dar ce are insa "sula cu prefectura"? Adica situatia noastra, a civililor neimplicati, si culmea, Romania mai este si ALIAT al americanilor si iata cum protectia noastra este ZERO ca si realitatea efectelor Art.5 NATO.

RUSINE JAVA!!! RUSINE ORACLE!!! RUSINE SUA!!! RUSINE!!!

ACTUALIZARE INFORMATIE DUPA O NOUA SCANARE!!!
Si iata situatia la scanarea din 20-iulie-2014 dupa evenimentul de mai sus postat pe internet.
Cum spuneam NU AM PUTUT STERGE sau sa OPRESC INSTALAREA fiindca nu ma lasa aplicatia JAVA. Abia la procedura de CURATARE am blocat instalarea dar virusul a fost descarcat si a ramas fisierul, fiind plasat in carantina.
Vezi fotografia cu scanarea de dinainte 19-iulie-2014 cand NU ERA VIRUSAT, semnalarea amenintare cu virus si virusul identificat si plasat in carantina la OPRIREA fortata a INSTALARII. Acum voi incerca stergerea acestor fisiere, manual, fiindca doar manual mai pot fi sterse dupa plasarea lor in carantina. 
Si acum ma gandesc sa fac sau sa nu fac si putina reclama la ANTIVURUS ca sa le cresc vanzarile la atacatori? Voi ce ziceti?

Doamne Dumnezeule protejeaza te rog Romania si pe romani, oriunde s-ar afla, ca mare este dragostea ta si netarmurita mila ta!
Amin!

Niciun comentariu: