vineri, 16 mai 2014

ÎNTREBARE FIREASCĂ

ÎNTREBAREA FIREASCĂ este imposibil de evitat:
Dacă am scris despre idea de LUMINA din LUMINA de ce nu detaliez această învățătură sau percepție spirituală spre cunoaștere și urmare de ceilalți învățăcei așa cum o văd și o percep eu?
Răspunsul meu este extrem de simplu.
Astăzi sunt atât de multe concepte, grupări, practici, școli, culte, religii, filozofii, scrieri ezoterice, învățături ale unor șamani celebri, de parapsihologie sau practicanți ai magiei etc. etc. încât eu, cel care am fost vitregit în tinerețea mea în cunoașterea profundă și nerestrictivă a lumii sau religiilor nu pot fi obiectiv. 
Astăzi pot spune că am fost COPLEȘIT de această multitudine de cunoștințe cu care am intrat în contact odată cu accesul și la internet dar și la acel sentiment de înțelepciune ce-mi este imposibil de descris fiindcă el ține de premoniție, de o înțelegere de netransmis a raporturilor mele cu această ARMONIE A NATURII ȘI A UNIVERSULUI a legăturii mele strict personale cu DIVINITATEA și mai ales împăcarea mea fizică și spirituală cu VIITORUL, oricare ar fi el la timpul cuvenit și gândit de Dumnezeu. 
Facă-se voia Ta, Doamne Dumnezeul meu drag.
Pur și simplu am constatat că este absurd să percep, să înțeleg și să aprofundez ACUM, la această vârstă, aceste cunoștințe excepționale, specifice, infinite, duse până la nivel de maestru al oricărei grupării aș numi-o spre recomandare. 
Iar dacă ar fi să aleg eu, aș fi nevoit a reinventa … „roata” și tot nu aș pătrunde în profunzimea cunoașterii ei.
Cu atât mai mult ar deveni o nebunie să CONTEST aceste învățături, din neînțelegere sau necunoașterea lor, sau să încerc să-mi însușesc învățămintele de la una, oricare din aceste învățături de excepție, timpul meu fiind limitat.
M-am bazat atunci, pragmatic, pe TRADIȚIA familiei mele și pe ponderea de cultură receptată de la mediul în care am crescut și m-am format ca și ofițer de carieră.
Citind intens, orice informație la care aveam acces și asimilând foarte multă documentare științifică și de specialitate am constatat că ceea ce am învățat sau experimentat, chiar pe mine, ca și nevoie de supraviețuire și armonizare la cerințele de mediu încep să se lege cu unele din experiențele trăite, unele destul de violente ca și profunzime a efectelor. 
Paradoxal sau nu dar unele experiențe personale le-am regăsit și la unele exemple din filme, din cărțile citite și astăzi și în unele din imensitatea informațiilor de pe internet. 
Faptul că am acumulat în toți acești ani o pregătire și o cultură generala multivalentă mi-a permis să identific și acele LEGĂTURI și puncte NODALE de elemente ce se regăsesc în mai multe științe sau în evenimentele de viață analizate. REȚEAUA - cum arată ea?
Am observat că fiecare gândire sau școală de practici filozofice, meditative sau de evenimente fizice, de armonie cu Universul sau de cercetare fundamentală a unor științe ca fizica, astronomia, biologia, fizica nucleara, cuantică, filozofia sau credința ortodoxa receptată de la părinți și ulterior din Biblie, această incredibil de profundă CARTE A CĂRȚILOR pe care am citit-o cu nesaț după 1989, fiecare din ele are un sâmbure de adevăr recoltat din fiecare din segmentele studiate și am ajuns la un anumit nivel de înțelegere și practicare a exercițiilor personale de cunoaștere și armonie spirituală cu Universul, cu Dumnezeu.
Am sesizat că meditațiile sau descrierile din unele lucrări de penetrare a unor stări psihocomportamentale, armonice sau dizarmonice, de amplificare sau distorsionare a unor stări de veghe sau de activitate, unele specifice, îmi sunt și mie accesibile aparent inexplicabil încât mi s-a părut mai important nu să reexperimentez ceea ce am simțit sau am experimentat și învățat până acum ci, să ÎNȚELEG elementele NODALE ce le leagă și dau un sens preponderent POZITIV existenței mele.
De aceea nici nu am recomandat și personal nici acum nu recomand să vă orientați spre una sau alta din aceste învățături umane, pe unul sau alt spectru îngust, fiindcă pot să vă distragă atenția și, mai grav, să vă conducă spre un final neprevăzut sau și mai periculos, necontrolabil, dacă studiul e făcut într-un mod subiectiv și arbitrar ca înțelegere.
Și pentru a fi mai explicit, amintesc doar faptul că RESPIRAȚIA YOGA pe care unii colegi o experimentau, în timpul cât eram în școala militară de ofițeri activi de transmisiuni din Sibiu, pentru a căpăta un plus de vitalitate și capacitate de memorare și învățare a produs unor colegi niște … dezechilibrări vizibile ceea ce m-au pus în gardă.
Astăzi vă recomand să vă validați voi câștigul așteptat și să vă asumați responsabilitatea acestor eșecuri și dezechilibrări MAJORE ce pot fi instalate în cazul că vă aventurați într-un domeniu dintr-o asemenea zonă a cunoașterii umane nestăpânită suficient.
Ce recomand eu cu toată convingerea este însă sintetizat în lucrarea „MIȘCAREA DE SPIN SOCIALĂ” în care, recomand un STUDIU CÂT MAI APROFUNDAT al tuturor segmentelor lumii cunoașterii și CONTINUA LOR ÎNVĂȚARE fiindcă e necesar să vă identificați SINGURI viitorului vostru pe Terra unde fiecare avem un rol unic, excepțional, în integrarea umană Universală.
La fel pot fi abordate apoi și studiile absolut necesare de INTEGRARE a științelor spre o cunoaștere completă, armonizată cu VIBRAȚIILE UNIVERSULUI.
În concluzie la acest nivel de integrare și înțelegere a ARMONIEI UNIVERSALE A ȘTIINȚELOR nu se poate ajunge decât cu o cultură generala multidisciplinară și multivalentă sau de echipă, cu o înclinație de management de integrare proiecte multidisciplinare, management PERFORMANT absolut, de excepție.
Iată așadar de ce recomand INVESTIREA timpului și resurselor voastre în educație și sănătate ca și elemente primare esențiale de pornire la acest drum al ÎNȚELEGERII ȘI ARMONIZĂRII UNEI CIVILIZAȚII COMPATIBILE VIBRAȚIEI UNIVERSALE DE LUMINĂ DIN LUMINA NOASTRĂ SPIRITUALĂ ȘI ENERGETICĂ, UNDE NUMAI IUBIREA ȘI DRAGOSTEA PROFUNDĂ, NELIMITATĂ FAȚĂ DE NATURĂ, DE SEMENII NOȘTRI ȘI ACEASTĂ ENTITATE ASTRALĂ FUNDAMENTALĂ UNIFICATOARE POATE ȘI TREBUIE A FI VALIDATĂ ȘI ACCESATĂ.
Nu pot decât să vă recomand să citiți, să citiți și iar să citiți pentru a învăța și iar ÎNVĂȚA … dragostea de NATURĂ și armonia Universală.
V-ar limita orice altă recomandare sau chiar v-ar opri de la destinul ce vi-l creați SINGURI, prin munca individuală de armonizare în misiunea UNICĂ, a fiecăruia, de a vă integra în acest ABSOLUT AL CONȘTIINȚEI UNIVERSALE.
Acum aveți accesibilă o sursă de comparație academică a conceptului meu "MIȘCAREA DE SPIN SOCIALĂ” http://icepaliga.blogspot.ro/2012/02/miscarea-de-spin-sociala_17.html și paradigma-concluzie că suntem „Lumina din Lumina” http://icepaliga.blogspot.ro/2013/11/suntem-lumina-din-lumina.html.
Și spun asta deoarece am identificat, cu ajutorul d.nei Alina Lighezan și-i mulțumesc pentru contribuție, un link de trimitere catre ”Discovery center ”The rezonance Academy„” aici http://resonance.is/
Repet, sunt UIMIT sa constat ca teoriile mele din perioada studiilor efectuate la Academia Militară, prin anii 1975/1977 le-am regăsit astăzi în descoperirile acestui savant.
Aici http://academy.resonance.is/store/ puteti gasi si DVD-ul, despre care va scriam in disertatia mea, "Black whole" dar și conceptul ca fiecare atom este o mini gaura neagra. Navigați la această adresă și nu veți regreta constatând câtă informație veți găsi cu privire la problemele fundamentale ale Universului. Și nu povești ci studii excepționale ale unui fizician și savant de renume internațional - Nassim Haramein
Repet: fără credință în divinitatea atotputernică și necesitatea de autoinstruire și pregătire pentru o validare individuală de acces la CONȘTIINȚA UNIVERSALĂ nu puteți face SALTUL DE ÎNĂLȚARE în acest multidimensional spațiu-timp PERFECT SINCRON cu această CONȘTIINȚĂ FUNDAMENTALĂ, ETERNĂ.
Purificarea nu poate fi decât INDIVIDUALĂ și acea ÎNVIERE cu o a doua naștere, UNICĂ, este accesibilă doar celor ce au fost VALIDAȚI (Judecata de apoi) de nevoia de SINCRONIZARE VIBRAȚIONALĂ ARMONICĂ CU MARELE SPIRIT, CONȘTIINȚA FUNDAMENTALĂ ABSOLUTĂ.
Eu asta am învățat în umila mea viață de păcătos prin care am pășit SINGUR prin Universul autocunoașterii spre calea mântuirii și armonizării mele spirituale, energetice și de iubire profundă a acestei armonii a naturii și a universului meu și vă comunic concluzia mea, aici, spre evaluare și aprofundare spirituală individuală. 
SINGURI vom fi și la finalul JUDECĂȚII.
De aceea am fost atent la suferința și nevoia și a celui de lângă mine fiindcă nu suport nici acum și mai ales acum fiindcă sunt SATURAT deja până la absurd de impactul acesta dezumanizant ce emană din suferința semenilor mei.
Și iată de ce și astăzi spun că mă frapează acceptul meu, la rugămintea părinților, de a urma o școală a ȘTIINȚEI UCIDERII SEMENILOR categorisiți aiurea ca DUȘMANI după criterii niciodată acceptate de conștiința mea. 
Am fost în mijlocul evenimentelor din decembrie 1989, al nebuniei dezinformărilor și definirii aleatorii a DUȘMANULUI ca și TERORIȘTI dar eu, eu nu am identificat … NICIUNUL deși am fost implicat în numeroase acțiuni specifice limită.
În concluzie mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a deschis ochii și NU AM TRAS NICI UN CARTUȘ și iată că nu am coșmarul că poate și din ricoșeu să fi putut răni sau ucide din greșeală pe cineva.
Am spus că vom fi SINGURI fiindcă SINGURI am luat deciziile vieții și vom fi analizați și evaluați la porțile DIVINITĂȚII UNIVERSALE și validați pe drumul ÎNĂLȚĂRII sau invalidați și aruncați spre calea RECĂDERII în acest sistem veșnic de ardere și purificare până la sfârșitul veacurilor după faptele și păcatele noastre.
Mântuie-ne Doamne pe noi, păcătoșii, că mare este mila și înțelepciunea Ta.
Amin.


Niciun comentariu: