luni, 14 aprilie 2014

PRABUSIREA OMENIRII

Dragi oameni ai planetei Pamant,

Am meditat profund vizavi de aceast apel GENERALIZAT, si nu doar personalizat pentru TREZIREA OMENIRII si declansarea ACTIUNILOR INDIVIDUALE de autoevaluare, meditatie si CORECTIE comportamentala deoarece consider ca a ramas doar o SINGURA cale de revenire la o MINIMA forma civilizata si pasnica de viata armonioasa. Schimbarea noastra INDIVIDUALA ! IMEDIATA !
M-am intrebat si ma intreb si acum: OARE CINE SUNT EU DE FAC ASEMENA AFIRMATII pe care unii le pot considera de la “blasfemie exprimata in saptamana patimilor Pastilor” la crestini si pana la patologie medicala? Am eu dreptul sa fac asemenea afirmatii?
Si mi-am raspuns cu acel sentiment de LUMINARE dat poate numai de Dumnezeu. MERITA !!!
Fiecare din voi va aprecia prin autoevaluare cele afirmate aici de mine ! Consider CORECTA SI NECESARA o asemenea abordare si apelare la intreaga omenire fiindca altfel NE PRABUSIM IREMEDIABIL SI FOARTE REPEDE !
“Mai bine o blasfemie iesita si din gura voastra fie si la afirmatia mea decat o pactizare constienta cu minciuna si decadenta generalizata. Mai bine o chemare dementiala la meditatie si autocorectie individuala, cu riscul de a fi acuzat de probleme psihiatrice dupa cum se practica si astazi intens, decat o pasivitate si o acceptare cu buna stiinta a acestei incredibile PRABUSIRI FARA PRECEDENT A OMENIRII”.
Cu siguranta va socheaza chiar si afirmatiile acestea desi NU AM SPUS INCA NIMIC DIN CE GANDESC. http://icepaliga.blogspot.ro/2014/04/unificare-prin-cunoasterea-matriciala.html
Vedeti ZILNIC sumedenie de atentionari ale diferitelor categorii de cetateni-specialisti asupra PERICOLELOR DE DISTRUGERE A VIATII SI VIITORULUI OMENIRII, cu o frecventa de acum iritanta, dar atat noi cat mai ales guvernantii cu puterea lor de decizie continua cu acest GENOCID incredibil.
Am incercat, cu efecte umile dupa analiza frecventei accesarii blogului personal, sa determin destul de civilizat comportamental, o provocare la autoevaluare si sa SCHIMBAM tendintele de distrugere ce se manifesta TOT mai acut la nivel global. Am incercat sa scriu despre aceste semnale oferind unele din solutiile ce le gandesc si eu dar ... viata observ cum continua cu o accelerare fara precedent spre un GENOCID GENERALIZAT
Holocaustul mult clamat este mic copil pe langa ceeace se intampla in present cu OMENIREA.
Si pentru a va aduce mai urgent in fata afirmatie mele ce cred ca poate constitui un FUNDAMENT MEDITATIV iata ce afirm, cu toata fiinta mea, pentru a va determina sa nu intarziati sa va autoevaluati si CORECTA, individual, fiindca de la fiecare INDIVID in final poate porni si CORECTIA COLECTIVA.
Suntem dragi OAMENI ai planetei Pamant la mai bine de DOUA MILENII, incredibil - doua mii de ani, de la sacrificiul COLOSAL al FIULUI LUI DUMNEZEU pentru a lua pacatul lumii si a ne mantui, suntem in pragul DISTRUGERII PRIN GENOCID GENERALIZAT.
INTREBARILE FUNDAMENTALE LA CARE SA MEDITATI SUNT:
1.       S-a schimbat LUMEA, a inteles OMENIREA acest deosebit SACRIFICIU DUMNEZEESC facut pentru a ne TREZI din pacat si a ne obliga la o autoevaluare si corectare? A MERITAT acest sacrificiu Dumnezeesc? Suntem noi MAI BUNI si meritam acest sacrificiu?
2.       Sacrificiul atator altor oameni de peste doua mii de ani, in doua razboaie mondiale si nenumarate razboaie zonale si locale a schimbat OMENIREA in BINE? A meritat sacrificiul lor? Suntem noi demni de sacrificiul lor suprem? Traim mai bine, in PACE si ARMONIE?
3.       Jertfa celor cazuti in gulag si penitenciare si pe criterii politice, inclusiv acea decimare prin actiunile inchizitiei a schimbat cu ceva omenirea? Suntem noi mai buni ca si SISTEM SOCIAL?
4.       Interventionismul disimulat de organizatiile mondiale si razboaiele asazis de “protectie” a civilizatiei umane au avut ele efectul scontat PENTRU OMENIRE? Pentru schimbarea ei spre o democratie cu adevarat PENTRU OAMENI si nu concentrat-directionata pentru interese de partid sau clanuri si JAF?
5.       Revenind la Romania, oare atatea jertfe ale inaintasilor istoriei noastre, iata de peste 5000 de ani si chiar mai mult si pana la eroii din Decembrie 89 dar si a celor ce s-au sacrificat ATENTIE !!! chiar si dupa 1989 s-a meritat? A meritat jertfa copiilor nostri din Afganistan, Irak sau oriunde aiurea in lume? Traieste poporul roman mai bine si are un orizont de viata mai sigur decat inainte?
6.       Actualele structuri de putere sunt ele eficiente? Forma de guvernare si armonizare a societatii este ea eficienta si GARANTEAZA armonia si dreptul nostru la viata, familie si sanatate? Am ales si avem noi pregatit CONTROLUL SOCIAL asupra greselilor de management si putem opri acest GENOCID ce nu se mai sfarseste de peste 24 de ani si in extenso de peste 2000 de ani?
7.       Care este modalitatea de actiune si CORECTIE, a fiecaruia dintre noi, dupa ATATEA IMENSE SACRIFICII UMANE? Dupa sacrificiul lui Hristos, fiindca suntem in SAPTAMANA PATIMILOR !
Si as putea continua cel putin cu un decalog, pana la zece intrebari fundamentale, dar ele sunt mult, mult mai multe si cu o diversitate si particularitate ce doar INDIVIDUAL pot fi identificate si evaluate, ca un INCEPUT AL SCHIMBARII NOASTRE ce vi-l cer, eu Ioan, sa vi le identificati!
Este CHEMAREA MEA STRIDENTA SI VEHEMENTA la o autoevaluare si identificare de CORECTII NECESARE pentru a evita aceasta PRABUSIRE A OMENIRII !!! Nu fac apel la nicio profetie catastrofica fiindca si acestea sunt dirijate si concepute functional TOT de OAMENI fara a intelege DRAGOSTEA PROFUNDA A LUI IISUS HRISTOS lasata MOSTENIRE noua, oamenilor.

FIE CA LUMINA ACESTUOR PASTI CRESTINE SA DETERMINE ACEA TREZIRE LA INTELEGEREA PROFUNDA A JERTFEI DUMNEZEIESTI DAR SI A INAINTASILOR NOSTRI SI SA NE FACA, PE FIECARE, SA ACTIONAM CONSTIENT SI FERM PENTRU RESTABILIREA ARMONIEI PLANETARE SI IMPLICIT A ROMANIEI ! ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU ! AMIN !
Lt.col. retragere
Ioan CEPALIGA

Niciun comentariu: