miercuri, 30 aprilie 2014

e-RAZBOI

Se accentuează probabilitatea unui e-Război, nu?
Astăzi s-a publicat și aprobarea certificatului medical pe care tinerii trebuie să îl prezinte la comisia de recrutare-încorporare în cazul stării de asediu, al mobilizării sau al stării de război ce vine în contextul în care în Ucraina, unul dintre vecinii României, au loc, potrivit agentiei Mediafax, confruntări între activiștii proruși și manifestanții proeuropeni.
ATENȚIE !!! Forțele armate ale Ucrainei sunt aduse ÎN STARE DE LUPTĂ !!! a declarat ASTĂZI președintele interimar al Ucrainei, Aleksandr Turcinov în timpul reuniunii cu șefii administrațiilor regionale de la Kiev.
ATENȚIE LA EVOLUȚIA ȘI EFECTELE PIEȚII ! Uniunea economica formala vamala a Uniunii Eurasia vor fi accelerate si finalizate pana in 2015, iar aceasta va adopta o noua moneda Altyn. Vladimir Putin a anuntat ca Altyn ca noua moneda a Eurasiei era planificat sa fie introdusa in 2025, dar datorita sanctiunilor SUA/UE impotriva Rusiei aceasta va apare in 3-5 ani. Altyn inseamna aur.
Poate de aia a fost și seful CIA la Kiev și acum se declară mobilizarea totală.
Motivele sunt foarte bine construite și nu întâmplătoare și de fiecare dată au dus la război. 
Acum, etapa negocierilor pentru Poligonul Real Marea Neagră trebuie să fie acceptat și de țările riverane nu numai de cei doi actori SUA-RUSIA, nu? De aceea se întețesc declarațiile!
Care va fi următoarea amenințare cu VORBE și iar VORBE pentru a-i pune pe alții să moară într-un război sau să-și sacrifice economia?
SUA are teritoriul peste ocean, grosul UE destul de la vest, Rușii sunt foarte aproape dar, foarte lărgiți la est și atunci "balta" Marea Neagră (Terra are 70,8% apă, restul de 29,2% "uscat" ceea ce crește importanța unui POLIGON MARITIM) poate deveni ușor un poligon de încercări și confruntare între "titani" pe noile tehnologii militare (automatizate) experimentate pe riveranii Mării Negre!

Și sunt destui, nu?

Niciun comentariu: