duminică, 30 martie 2014

DESPRE UNELE EFECTE ALE RAZBOIULUI ELECTRONIC SI INFORMATIC IN CURS !

De circa trei saptamani scanez zilnic calculatorul. Iata rezultatul in trei zile recente consecutive: ziua 1 = 29 infiltrari cu virusi diversi. ziua 2 = 54 infiltrari cu virusi diferiti ziua 3 = 17 infiltrari cu virusi diversi. Astazi (acum se scaneaza) au fost deja depistate 6 infiltrari si inca nu s-a incheiat scanarea cu antivirusul profesional cel utilizez.
A doua situatie ACTUALA tine de reducerea calitatii semnalului la toate componentele electronice active. Eu am viteza internet de 120 Mb/s download si 6Mb/s upload insa sunt momente ale zilei cand SCADE VERTIGINOS calitatea conexiunii desi e ora cu aglomeratie redusa.
La TV calitatea HD este afectata atat pe sunet (alunecare sunet dar si paraziti) cat si pe imagine (claritate diminuata chiar si pana la pixelizare). Mentionez ca am receptie TV pe fibra optica si nu prin satelit, calitate digitala HD full option.

CONCLUZIE
De cand sunt si lucrez ca specialist electronica si telecomunicatii, foarte rar si doar sporadic erau cel mult 2-3 infiltrari ce apareau dupa navigarea pe internet si fac mentiunea ATENTIE ! erau depistate infiltrarile imediat si in mod automat. Emailurile necunoscute nu le accesez. Atentie ca pe youtube dar si pe facebook circula o sumedenie de filmulete si poze care sunt SURSE de infiltrare cu virusi. Eu am mai atras atentia prietenilor de aici.
Aceste infiltrari recente insa ATENTIE ! nu au fost semnalate automat desi ar fi trebuit. Asta inseamna ca sunt foarte actualizate procedurile de ATAC si infiltrare (e-RAZBOI, nu?). Doar patru virusi nu i-am putut curata automat si atunci am sters fisierele identificate, manual.

Exista doua variante de actualitate de retinut:
a) se dezvolta o secventa de marketing a producatorilor de antivirusi prin utilizarea situatiei conflictuale "Crimeea" prin care sa se "ocupe" direct calculatoarele ce vor fi controlate de firma respectiva. Asa cum procesoarele sau memoriile RAM, video, etc. sunt din fabricatie implantate cu codul de acces de securitate al tarii producatoare asa si la antivirus se cauta a se forma o PIATA DE CONTROL. Facebook este o biblioteca de date ce poate fii scanata si interpretata de NSA dupa cum cunoasteti deja. Mai nou facebook dezvolta astazi tehnologii pentru accesarea internetului cu ajutorul dronelor, 
tehnologiilor laser si satelitilor http://romanian.ruvr.ru/news/2014_03_30/Facebook-dezvolta-tehnologii-pentru-accesarea-Internetului-cu-ajutorul-dronelor-Si-satelitilor-4284/

Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/news/2014_03_30/Facebook-dezvolta-tehnologii-pentru-accesarea-Internetului-cu-ajutorul-dronelor-Si-satelitilor-4284/

b) la fel ca in cazul relativ recent al studierii genomului uman cand se utilizau TOATE resursele din internet ce puteau fi conectate, la fel acum sunt CERCETATE POTENTIALELE CALCULATOARE TERORISTE si in acelasi timp se completeaza puterea de PROCESARE a calculatorului "cercetas". Motivul e dat de faptul ca infiltrarile nu au distrus date ci doar au accest NEAUTORIZAT si calculatorul meu !
Asadar AVIZ AMATORILOR care doresc sa-si protejeze proprietatea. E o forma de AGRESIUNE foarte ... soft, nu?

SCANATI-VA ZILNIC CALCULATORUL IN ACEASTA PERIOADA DE RAZBOI ELECTRONIC SI INFORMATIC ! VETI AVEA SI VOI SURPRIZE CERTE !

Niciun comentariu: