duminică, 16 februarie 2014

PRINDE RADACINI CONCEPTUL DE "MISCAREA DE SPIN SOCIALA" !

NOUTĂȚI privind http://icepaliga.blogspot.ro/2012/02/miscarea-de-spin-sociala_17.html conceptul meu de MIȘCARE DE SPIN SOCIALĂ, concept care observ că începe să prindă teren.
Văd că idea de “mișcare socială de spin” a fost preluată și în lucrarea lui Aritia D. POENARU intitulată “Geometria sacră, limbaj al comuniunii umanedin care citez: 
“…Este suficient să urmărim câteva definitorii exemple - în care dualitatea formă-conţinut să se regăsească - pentru ca întreaga istorie a lumii să poate fi semiotic recuperată (prin analiză structurală) şi pentru a înţelege implicit că: arhitectura lumii cosmice REPREZINTĂ ARHETIPUL ORICĂREI ALTE ARHITECTURI A LUMII UMANE.
Potrivit tuturor modelelor cosmologice ale lumii - începând de la cele mitico-iniţiatice şi religioase, până la cele filosofice şi ştiinţifice actuale - naşterea lumii a presupus ieşirea LUMINII (cosmosul–ordine) din ÎNTUNERIC (haosul-dezordine).
Faptul că lumina are o structură duală, electro-magnetică, fiind deopotrivă purtătoare de energie (având o „formă” care o face sesizabilă: strălucire, intensitate, căldură etc.) şi de informaţie (având un conţinut informaţional = capabil de „a pune în formă” lucrurile, prin intermediul frecvenţei, a amplitudinii, MIŞCĂRII DE SPIN etc.), permite echivalarea ei cu cel dintâi SEMN CREATOR.”
Omul este iată așadar parte a acestei CREAȚII !
Iată acum și o descriere plastică a unui român, inginerul Dan Preda în lucrarea sa „Geometrodinamica elicoidală, unificarea a tot ce există” ne deschide imaginația spre domenii și aplicații nebănuite !
„…Cumpăr azi 5kg de cartofi, le pun pe cântar, și te întreb și pe tine, stimate cititor….CE AM CÂNTĂRIT EU…a cui greutate? Eu pun pariu că prin cartofi au intrat și ieșit, cu viteze uluitoare, particule fundamentale autoorganizate în clusteri diferiți. O parte din aceste curgeri, fiind destul de mari, îmi antrenează electronii din….cartofi….le creează mișcarea de spin. DA, cartoful este un amalgam de furtuni cu diverse grosimi și viteze de transfer, matematic organizate, pe care le putem numi stringuri.
Ce ai zice dacă, aceste circulații eterice intră peste tot? Ce ai zice dacă acestea ar avea o viteză uluitoare, penetrând aproape instantaneu, toată materia vie de pe planeta mamă, inclusiv creierele noastre? Ce ai zice dacă ți-aș spune că putem comunica în acest fel, folosind aceste legături nevăzute, fie că este vorba de E.F.T. sau U.F.T.(unde)?
Ai auzit de modularea și demodularea unei unde? Poți avea acces la informații incredibile, accesând unde telepatice, de exemplu?... DA, POȚI CITI DIN MEMORIA MEA!
Și pot spune că, iată, cele scrise și susținute cu siguranța la acea dată „mecanicist” în comunicarea mea științifică din Academie, prin anul 1976, se regăsesc și în prezent prea puțin înțelese. Vezi comentariile nr.15 si 9 la http://www.romanialibera.ro/opinii/comentarii/ar-avea-loc-romania-printre-statele-unite-ale-europei-234757.html .
Sunt astăzi însă placut afectat spiritual și de faptul că încet-încet conceptul de „mișcare de spin sociala”, practic o translație conceptuală a mișcării de spin universale, a electronului, către structurile sociale și ale OMULUI, comparabil cu electronul material și corpuscular prinde rădăcini și începe a fi studiat ÎN SPIRITUL UNIFICĂRII ȘTINȚELOR.
Doamne ajută pentru înțelegerea esenței noastre eterne, SUNTEM LUMINĂ DIN LUMINĂ.

Lt.col.retragere
Ioan CEPALIGA

Niciun comentariu: