miercuri, 22 ianuarie 2014

INECHITATEA MONDIALA A OMENIRII


Si fiindca azi e intrunirea de la Davos - World Economic Forum !
Aproape jumătate din bogăţia lumii aparţine unui procent de 1% din populaţie, care deţine la un loc 110 trilioane de dolari (81 trilioane de euro), potrivit unui raport ale că
rui concluzii au fost publicate luni de organizaţia umanitară Oxfam, anunţă EFE.
De aceea poate, 59% dintre investitorii intervievati recent intr-un sondaj Bloomberg Global Poll considera ca perspectivele economice se imbunatatesc, cel mai mare procentaj din ultimii cinci ani, fata de 33% in luna noiembrie.
PENTRU CINE SE IMBUNATATESC cand sracia lucie CRESTE exponential in multimea celor 99% din populatia lumii? Spolierea continua si iata ca si Romania este afectata direct !
Ramane doar ca cei 99% dintre pamanteni sa se auto-trieze daca vor sa atinga performantele celor 1%, nu? Si asta fiindca se IMBUNATATESC indicatorii lor.
Datoria mondiala actuala este 52503 miliarde dolari potrivit informatiilor de pe
http://www.economist.com/content/global_debt_clock daca ar fi comparata cu aceste cifre de bogatie a celor 1% din populatie am avea din nou niste concluzii foarte interesante care ne OBLIGA la o SCHIMBARE in profunzime si nu la o triere criminala.
Iata de ce insist pe documentarea asidua a liderilor nostri si mai ales pe invatarea acelui management performant bazat pe o REALA MERITOCRATIE, a profesionistilor UMANI si nu de masoni egositi si istoric dovediti ineficienti pentru omenire.
Dovada stau si aceste cifre statistice imposibil de contestat fiindca ele sunt REAL simtite de omenire.
Lt.col.retragere
Ioan CEPALIGA

Niciun comentariu: