vineri, 6 decembrie 2013

FRAUDA BANCARĂ – INSTRUCȚIUNI

Acum câteva zile bune am primit un email scurt, foarte incitant pentru situația mea. Sper să vă fie de folos și să învățați câte ceva din această postare. E o situație REALĂ.
Good Day
Mr. Suzuki Yuki info@condorsa.com.co
to Recipients
I have a good business proposal for you, if you are interested Please reply for briefs and procedures via email: suzukiyuki4577@yahoo.co.jp
La o prima verificare am gasit:
The IP address 67.212.166.162 was found in Chicago, Illinois, United States. It is allocated to SingleHop. Additional IP location information, as well as network tools are available below.
IP address: 67.212.166.162
hostname: srvne10.neotech.co
ISP: SingleHop
City: Chicago
Region: Illinois
Country: United States (US) flag
Postal code: 60661
latitude: 41.8825
longitude: -87.6441
Interesant ca este, după cum se vede, venit din SUA Chicago dar cu sursa de proveniență de aici:
Received: from [41.203.69.2] (port=6362 helo=[10.186.139.137])
 by srvne10.neotech.co with esmtpsa (TLSv1:DHE-RSA-AES256-SHA:256) care este: The number of this IP address is 41.203.69.2.
This IP address is related to Nigeria, and affiliated with Lagos, Lagos. IP Country code is NG. IP address is assigned to "Globacom Ltd". In organization "Globacom Ltd". IP address longitude is 3.3958 and latitude is 6.4531.
Globacom Limited is Africa's fastest growing telecommunications company. Owned by the Mike Adenuga Group, Globacom is the market leading mobile service provider in Nigeria. Globacom operates in the Republic of Benin and Ghana. Globacom also acquired licenses to operate in the Ivory Coast. It has a reputation as one of the fastest growing mobile service providers in the world. Globacom Limited aims to be recognized as the biggest and best mobile network in Africa.
Cum sunt deschis în prezent, fiind liber de contract, am fost surprins de aceste caracteristici specifice amestecate ale emailului cu un nume specific legat de numele unei firme japoneze și trimis pentru un email de pe un sit aparent japonez.
Nu mi-ar fi displăcut o relație de afacere și cu un japonez așa că am răspuns foarte sec și eu cu specific de afacerist.
WHO ARE YOU
Ioan CEPALIGA ioancepaliga@gmail.com
to suzukiyuki4577@yahoo.co.jp
Hello,
Who are you? What do you offer?
Thank you!
Și fiindcă publicului cititor îi plac cazurile REALE ale unor situații polițiste LIMITĂ vă prezint un asemenea caz trăit recent și de mine, așa cum sunt din abundența azi pe internet.
Iată așadar surpriza mea de la un asemenea caz:
DETAILS
Mr. Suzuki Yuki <mrsuzukiy@gmail.com> Atenție acum mi se recomandă să folosesc o nouă adresă de pe google ce urma să o verific
to me
Greetings from Japan.
I am in receipt of your mail and I thank you for your prompt response and willingness to assist. Let me reassure you that the source of this money is very legitimate and it does not have anything to do with laundering or whatever of such. I know this may sound like a scam, as plenty dubious activities are taking place over the internet today. I assure you that this is authentic and legitimate. You will agree with me that “there is never smoke without fire”…
și așa mai departe. Iată traducerea mea cu sublinierile mele, de soluționat ca și aspecte incerte.
Salutări din Japonia .
Eu am primit e-mailul și vă mulțumesc pentru răspunsul dumneavoastră prompt și dorința de a ajuta. Permiteți-mi să vă asigur că sursa acestor bani este foarte legitimă și nu are nimic de a face cu spălarea sau orice altceva de acest fel. Știu că acest lucru poate suna ca o înșelătorie, sau ceva de activități dubioase fiindcă o mulțime au loc pe internet astăzi. Vă asigur că acest lucru este autentic și legitim. Veți fi de acord cu mine că "nu există niciodată fum fără foc". În timp ce unele dintre poveștile de pe internet sunt adevărate, altele sunt departe de adevăr. În sectorul bancar și în sectorul de guvern oameni transferă de fapt fonduri, de aici din asemenea conturi. Cum altfel crezi că deținătorii de birouri deveni bogați după ultimul job? Cum se face că aceiași oameni care au lucrat în industrie Legal / bancar în trecut, sunt aceiași oameni care rulează companii mari de top azi? Este realizat prin astfel de oferte dubioase pe care ei înșiși garantează îmbunătățirea nivelului de trai și apoi sunt capabili să se pregătească pentru a căuta pentru o misiune politică, după ce s-au retras din industria Legal / bancare. Eu dețin controlul în toate situațiile cu privire la succesul acestei tranzacții, deci nu ai de ce să fii reticent în această privință.
Trebuie să știi că această tranzacție va trece prin toate procesele legale și de documentare. Sunt un bancher și știu despre ce este vorba, deci, prin urmare, am de gând să exploatez experiențele mele bancare practice în această tranzacție și ea va ieși foarte de succes.
Pentru ca această operațiune să înceapă, am nevoie să-mi spui despre tine și să-mi oferi detalii, astfel încât să putem fi siguri de ceea ce propun ca și cale de a ne angaja în afaceri și, dacă aveți capacitatea de a gestiona sume de această natură. Mi-ar fi necesar și respectuos să vă păstrați conținutul acestui e-mail confidențial și să respectăm integritatea informațiilor pe care le veți primi ca urmare a acestui e-mail. Te-am contactat în mod independent de investigațiile noastre și nimeni nu este informat cu privire la această comunicare.
Cândva, în 1999, un anumit consultant / contractant, domnul Alexander Iosua a făcut în ramura mea un cont de Depozit (fix) timp de douăsprezece luni calendaristice, în valoare mare (sumă încă reținută din motive cunoscute). La maturitate, am trimis o notificare de rutină pentru o adresă de expediere în America, dar n-am primit nici un răspuns. După o lună, am trimis un memento și în cele din urmă am descoperit de la angajatori săi contractuali, o companie japoneză Solid Minerale Corporation că domnul Alexandru Iosua a murit alături de un tovarăș de al său de mult timp, intr-un accident de avion.
Dacă sunteți familiarizat cu afacerile de private banking, cei care patronează serviciile noastre prefera, de obicei, anonimatul, dar, de asemenea, unele niveluri de detașare din procesele convenționale. În formularul lui de bio-date, el nu a enumerat nici o rudă. În domeniul bancar privat, deschiderea unui cont la noi înseamnă că nimeni nu va ști de existența lui, conturi sunt deschise rareori sub un nume; deponenții folosesc numere și coduri pentru a face conturi anonime. Această bancă oferă, de asemenea, modalitatea de a contacta deponenții prin felurite variante inclusiv de a avea doar e-mail lor, trimis de ei și cunoscut doar de banca noastră, asigurându-se că nu există urme de recunoaștere cont.
Clienții de private-banking în afară de faptul că nu nominaliză nici o rudă, de asemenea, de obicei, în cele mai multe cazuri lăsa WILLS în grija noastră, în acest caz, domnul Alexander Joshua a murit fără testament. În conformitate cu procedurile noastre interne pentru titularii de cont care au trecut la cele veșnice, banca mea a efectuat o căutare cu bună-credință pentru a determina cine ar trebui să aibă dreptul de a revendica proprietatea. Acest lucru care s-a făcut intens în ultimele luni dar a fost neroditor. Această sumă a fost depozitată de când stau eu în banca mea și interesul (dobânda) se reportează la suma principală, la sfârșitul fiecărui an. Nimeni însă și este evident nu are de gând să se prezinte pentru ea. Conform legilor de mediu ale țării mele, la expirarea unui termen de 10 (zece) ani, banii vor reveni în proprietatea guvernului japonez în cazul în care nimeni nu se prezintă pentru a solicita fondurile.
Ceea ce am dori să faci și se referă la tine va fi doar atitudinea de accept a unor practici lipsite de etică, dar vreau să înțelegi ceva. Acesta este doar un exemplu de outsider în lumea bancară care găsește politica internă a lumii bancare ca fiind aberantă.
Lumea bancară specială este plină de recompense uriașe pentru cei care ocupă anumite funcții și supraveghează anumite portofolii. Singur doar eu am detaliile de depozit și nu voi elibera depozitul pentru nimeni dacă nu se prezintă dovezi ale relației cu decedatul, pe care aici eu trebuie să vi le ofer. Numai eu știu de existența acestui depozit pentru că în măsura în care Bank of Tokyo Mitsubishi este în cauză, conducerea băncii nu are nici o idee despre istoria sau despre natura depozitului???. Ele emit pur și simplu doar instrucțiunile pentru a elibera un depozit pentru partea care înaintează pretenții. Aceasta este situația. Banca mea a cheltuit, prin mine, sume mari de bani încercând a identifica și a găsi familia acestui om dar deși au investigat pentru luni nu au găsit nici o rudă. Ancheta a ajuns la capăt. Prin urmare, ceea ce propun este că vă va plăcea, ca și străin, să stați în calitate de rudă a domnului Alexander Joshua, astfel încât roadele muncii acestui om vechi nu vor cădea în mâinile unor oficiali guvernamentali corupți. Acționând în această calitate este într-adevăr simplu fiindcă voi explica în detaliu pentru tine atunci când primesc răspunsul dumneavoastră ce trebuie făcut.
Fiind conștient de această cerere, pe care am face-o, eu spun că dacă nu veți găsi nici un interes în acest proiect ar trebui să renunțați la acest e-mail. Eu cer ca să nu fii răzbunător și distructiv. În cazul în care oferta mea nu primește nici un apel de la tine, te rog șterge acest mesaj și să uită de faptul că eu te-am contactat. Poate că nu știi acest lucru, dar oameni ca mine, care au făcut sume curate din situații comparabile rulează întregul sector bancar privat. Eu nu sunt un criminal și ceea ce fac, nu mi se pare împotriva conștiinței de bine, acest lucru poate fi greu să-l înțeleagă cineva ca tine, dar dinamica industriei mele îmi dictează că am dreptul să fac această mutare favorabil.
Aceste oportunități vin doar „o dată în viață”. Dacă nu veți lucra cu mine să-mi spuneți și voi trece mai departe cu viața mea, dar nu mă distrugeți.
Mi-aș dori să vă informez că nu trebuie să mă contactați prin canale oficiale, voi nega că te cunosc și mai ales cu privire la acest proiect. Contactați-mă numai prin această adresă de e-mail pentru a vă oferi detalii. Nu vreau nici o legătură directă sau conversație telefonică!!! între mine și tine. Replicile mele oficiale nu sunt pe linii sigure fiindcă acestea sunt monitorizate periodic, pentru a evalua nivelul nostru de servire clienți, în conformitate cu Politica noastră de Total Quality Management.
Eu sunt un om de familie și aceasta este o oportunitate de a oferi familiei mele momente cu noi oportunități. Recompensa pentru acest proiect este o sarcină a mea alături de a întreprinde cele necesare pentru a le pune bine în valoare. Am evaluat riscurile și singurul risc ce-l am aici este de a refuza să lucrezi cu mine și să alertați banca mea. Poziția mea ca șef al Finanțelor Dept garantează executarea cu succes a acestei tranzacții. Dacă sunteți în stare să lucreți cu mine, eu vă îndemn pentru a indica datele în acest sens, iar fondurile vor fi împărțite (60 % pentru mine, 40% pentru tine). Sunt sigur că putem încheia această tranzacție în termen de zece (10) zile bancare de la data primirii elementelor de reconfirmarea de informații relevante de la tine așa cum am subliniat de mai jos:
Numele complet :
vârstă :
Profesia / Ocupația :
Adresa ta Prezent ;
Adresa ta de la 24 noiembrie 1998 (data de elaborarea Va) :
Numărul dvs. de telefon confidențial (nu de poștă vocală sau un robot telefonic???) :
Adresa dvs. de e-mail cea mai securizată :
Țara dumneavoastră :
O copie scanată de pe ID-ul actual :
Voi proceda la numirea unui avocat care va pregăti documentele și declarațiile pe care le vor pune în rol ca o rudă a domnului Alexander Joshua (deponent decedat) necesar. Avocatul va elabora un WILL retroactive pentru a pretinde că a fost scris și semnat de către deponent însuși, care vă va numi în calitate de beneficiar / executor unic al moștenirii descris în această voință și avocatul va depune la Înalta Curte actul adecvat în scopul de a vă permite ca și rudă / Beneficiar unic și mandatar / Sole executorului Estate al deponentului, care include fondurile cu plata executorie către tine ca o rudă prin executor testamentar. Foarte bun lucru despre această tranzacție este că se va face într-un mod foarte corect și legal. După ce toate procedurile și documentele necesare pentru eliberarea fondurilor sunt îndeplinite mulțumitor reciproc, o aprobare poate fi dată de către consiliul de la banca mea pentru eliberarea de fonduri în contul dvs. nominalizat.
Mi-aș dori să vă informez că dacă ar trebui să mă contactați prin canale oficiale, voi nega că te cunosc și cu privire la acest proiect. Contactați-mă doar prin numerele telefonice pe care eu le voi oferi pentru tine și, de asemenea, prin această adresă de e-mail. Nu vreau nici o legătură directă între tine și mine. (Atenție aici se repetă ca și emoție). Replicile mele oficiale nu sunt pe linii sigure fiindcă acestea sunt monitorizate periodic, pentru a evalua nivelul nostru de customer care se face în conformitate cu politica noastră de Total Quality Management.
Vă rugăm, din nou, subliniez eu sunt un om de familie, am o soție și copii, dar știu în fapt că nimeni nu s-a aventurat ca să nu câștige nimic și că succesul și bogăția nu se primesc ușor sau pe un platou de aur. Acesta este un adevăr ce l-am învățat de la clienții mei private banking. Nu trăda încrederea mea. Dacă putem fi de un acord, ar trebui să planificăm o întâlnire, în curând.
În încheiere, vă rugăm să respectați cea mai mare confidențialitate, și să fiți sigur că această tranzacție e profitabilă pentru amândoi.
Așteptăm răspunsul dvs. urgent .

Cu stimă,
Dl Suzuki Takuya Yuki
(Șef al Departamentului de cont,
Tokyo Mitsubishi Bank , Tokyo , Japonia)
Am postat traducerea mea cu google, ca un pește prins, pentru a nu fi prea distanțat lingvistic de unii din atacatorii mei de pe email.
La o privire analitică rezultă firesc cel puțin trei variante de adevăr:
1.   Este o situație reală de lichidare a unor conturi învechite care este exploatată de un bancher, din interiorul băncii, cu o rețea avizată de operare (vezi avocați și alți colaboratori „avizați”) ce spală aproape de legal aceste sume
2.   Este o operațiune de prindere în plasă a unor amatori de speculații sau fraude bancare și exploatate apoi, în mod bugetat, acele sume încasate gen cazurile cu nume sonore de la bursa valutară din Sibiu
3.   Este opera unui escroc din sistemul bancar fiindcă are suficiente cunoștințe bancare dar și cunoștințe de psihologie de „Phishing” ceeace înseamnă că nu e la prima „afacere” de acest gen
Cu siguranță pot fi și alte variante de anlizat.
Și fiindcă sunt un pensionar ce stau acum în casă ca o legumă mi-am zis că nu strică puțină adrenalină chiar dacă sunt cardiac. Hai să intru în joc și să-mi umplu timpul plictisitor de monoton.

În consecință am tras următoarea concluzie:
1.   Dacă este o acțiune REALĂ de lichidare organizată din bancă cu ajutoare profesioniste externe a unui cont REAL de depozit nerevendicat, trebuie să fiu foarte corect și persuasiv în argumente.
2.   Dacă e o operațiune de „Phishing” atunci cam care sunt riscurile livrării unor copii de pe documente reale. Simplu, nu eu fac fraudarea și poate îmi cade în plasă un pește mare.
Așadar am să trec la prima variantă care poate fi clar un pas spre un joc priculos cu sumă nulă dar care prin absurdul jocului poate fi și o situație providențială prin care aduc niște bani în țară și nu fraudez eu țara cu scoaterea unor bani.
Cum cea mai bună „minciună-adevarată” în astfel de cazuri este adevărul pe care-l memorezi cel mai bine, repede și fără să greșești m-am decis să intru în joc.
Oricare ar fi finalitatea nu fac decât să ies din starea deprimantă de legumă luându-mi masurile de devoalare a fraudei la momentul limită, cât mai îndepărtat pentru a savura plăcerea jocului polițist.
Am decis să trimit copii reale și să joc și eu dur situația peștelui prins.
Am răspuns astfel (șterg unele date personale fiindcă de la un email aparent confidențial la spațiul public sunt diferențe considerabile). Iată emailul meu conceput cu nevoile de limbă de pe google fiindcă e mai credibil:

Hello,
To go further I think it is better to talk only by mail because my knowledge of English can not afford a deep understanding of the meaning and context of words.
The offer is tempting the limits described by the apparent legality .
To avoid conflicts with the mutual interests of securing the proposed business intuition tells me that 60% to 40% is too generous. In fact I just received and I can not redeem accumulated intelligence. Maybe if 20% of the offered for me to be invested in a business that opens in Romania because apparently come free money to produce something for the future.
There are numerous options to develop business banking LEGAL advantageous.
And to build on my intellectual and business potential here and my resume posted on the Internet http://icepaliga.blogspot.ro/2013/10/prezentarea-generala-ofertei-mele-de.html Curriculum vitae and blog http://icepaliga.blogspot.ro/
Now to answer and requested that data

Your Full Name: (see attachment) Ioan CEPALIGA
Age: (see attachment) 67
Profession/Occupation: pensioner
Your Present address; (see attachment)
Your Address as at 24th November 1998 (date of the drafting of the Will): In 1998 ...
Your confidential Telephone number (not voicemail or answering machine): I currently do not but I'll get one prepaid, full confidential
Your most secured E mail address: Thisemail address is secure or Cepaliga@upcmail.ro See on attached business card
Your Country: (see attachment) Romania
A Scan Copy of your ID: (see attachment)

With sincere gratitude, I thank God that I have such an opportunity to develop a business to compensate for time spent only for the interests of others .
Only connected with a business in which we have 20 % of the initial capital of 40 % will hire me in this transaction. I said 20 % for the remaining 20 % represent pooled funding for the business to be feasible.
I prefer to invest in agriculture be used either for storage (silo) or refrigeration and food processing .
With cordial regards and thanks.
God bless!
Ioan CEPALIGA

Și ca să fiu mai credibil solicit printr-un alt email să-mi confirme urgent primirea acestui email fiindcă era de pe o adresă nouă de email.
„I sent an email and please confirm receipt. I attached and data
Thanks”

A doua zi dimineața am și găsit răspunsul necesar care m-a făcut atent că ceva este în neregulă după analiza IP-urilor. Iată traducerea:

Thanks for your response to my mail
Mr. Suzuki Yuki
to me
Greetings
Thanks for your response to my mail.
I want you to know here, everything will be done, 100% legitimate transaction. There will be certificates issued alongside the transfer from the Attorney-General and the Accountant-General of the Federation stating that the funds are not from illegal sources such as drug trafficking, money laundering, illicit gun-running, etc. The Central Bank here which is the remitting bank will give all required clearances prior to the funds arrival at the European Central Bank or Asia Central Bank… etc.etc.

Pentru a fi eficient (rapid cu traducerea) am utilizat google fiindcă important este tendința acțiunii și nu traducerea literară. Sublinierile sunt ale mele și vă rog să le memorați.

Salutări
mulțumim pentru răspunsul dumneavoastră la e-mail meu.
Vreau să știi că aici, totul se va face de 100 % ca o tranzacție legitimă. Vor fi emise certificatele, alături de transferul aprobat de la procurorul general și trezorierul general al Federației care să ateste că fondurile nu sunt din surse ilegale, cum ar fi traficul de droguri, spălarea de bani, ilicit sub amenințarea cu pistolul, etc. Banca Centrală care aici este banca remitentă va oferi toate autorizațiile necesare înainte de sosirea fondurilor la Banca Centrală Europeană sau Banca Centrală Asia. Aceleași autorizațiile de acoperire vor fi trimis la ei prin telex de la Banca Centrală Japoneză cum că aceasta este banca de transfer bancar. Nu aveți cum să vă faceți griji, am făcut toate planurile stabilite pentru a vedea succesul în această tranzacție și tot ce trebuie să faceți este să urmați instrucțiunile mele și a nu dezvălui nimic oricărei terțe părți, pentru că imediat acordarea bancar și notificarea de aprobare a fondurilor se anulează. Vă va contacta avocatul bancar, astfel încât el să confirme că e comerț cu avizul de la Înalta Curte de Japonia și el va semna toate documentele în numele dvs. și, de asemenea, va participa la o întâlnire cu Consiliul de Directori al Băncii pentru a-și da acordul pe fondurile finale comunicate beneficiarului (adică tu) ca fiind expirate în cazul Mr.Alexander Joshua. Vom folosi ajutorul avocatului pentru aprobare transferului băncii acreditate. Acum, din cauza evenimentelor actuale din lume, lupta împotriva terorismului și anti - drog , inclusiv spălarea de bani este mult mai gravă în America decât în orice altă parte a lumii în prezent. Bazat pe acestea, am ales opțiunea pe care o vom folosi noi pentru a muta Fondurile noastre așa cum am menționat mai devreme mai sus .
Prima mea obligație este pentru a căuta o bancă on-line offshore din Europa, care are aceeași identificator cod bancar sau similară cu banca mea. Veți avea nevoie deci pentru a deschide un cont temporar de acces la BANCA EUROPEANĂ, astfel încât, atunci când cererile de creanțe și transferul de fonduri noastre sunt aprobate de către Banca mea (Tokyo Mitsubishi Bank , aici, în Japonia, vom transfera fondurile noastre (de US $ 40 milioane) la dvs. în cont la Banca Europeană și atunci tranzacția de transfer va fi văzută ca un transfer IN-HOUSE prin urmare, prin penetrarea și evitarea tuturor vizualizărilor și întrebărilor din partea autorităților monetare din Europa. Astfel încât de îndată ce fondurile noastre sunt creditate în EUROPE BANK, se va procesa acum imediat și vor fi transferați cu totul pentru conturile offshore, sau acasă la tine în biți care își găsește tot mai adecvat locul în piață.
Fondul moștenit este în valoare de patruzeci de milioane de dolari, inclusiv sumele de interes (dobânzi). Iar fondurile vor fi partajate (60 % pentru mine, 40% pentru tine).
Trebuie să te implor să fii cel mai onest și corect cu mine, atunci când ai primit fondurile in contul dvs. Vreau imediat confirmarea de la tine că ați primit fonduri in contul dvs. bancar și atunci eu voi călători în țara dumneavoastră pentru a asigura și propria mea parte din banii pentru investiția dorită în țara dumneavoastră fiindcă eu nu pot aduce partea mea înapoi în țara mea, din motive evidente. Fondurile sunt în dolari SUA. Pentru moment, am rugămintea de a nu divulga aceste informații, nici a le furniza unei banci sau oricine altcineva cu oricare informație despre acest proiect. Codul nostru de operare este de "protecție parteneriat în primul rând", un stil de viață low-cheie, și amintiți-vă "Loose Lips Sink Ships". Tu și cu mine avem capacitatea de a realiza acest proiect și trebuie să se bazeze pe acest lucru, acesta este un proiect sensibil pentru care vor fi cheltuiți atât de mult de bani și pentru a face angajamente atât de multe și de aceea insist pe confidențialitatea strictă și cred că se poate baza pe încredere. Aceiași nevoia de confidențialitate e necesară în toate aspectele legate de această tranzacție ce este de mare importanță și pentru că „a loose lip” este elementul de eșec previzibil. Trimite-mi un e-mail în confirmare de la primirea acestui e-mail ca nu am așteptat în zadar și un răspunsul serios de la dumneavoastră.
Vă rugăm să-mi trimiteți cartea de identitate personală, fie că este vorba pașaport internațional sau licență de șofer (permis de conducere).
Cu stimă ,
Mr.Suzuki Takuya Yuki
(Șef al Departamentului de cont ,
Tokyo Mitsubishi Bank , Tokyo , Japonia)

E greu să faci față, ca neavizat, unei asemenea avalanșe psihologice de determinare a acceptării colaborării. Se vede că eram lucrat profesionist, psihologic cu 40 milioane de dolari, dar sunt și foarte multe elemente de maximă suspiciune vizavi de pretinsa sa activitate bancară. Bancherii și operatorii bancari știu la ce mă refer vizavi de aceste tranzacții care au sâmburele de adevăr dar aici sunt fals interpretate.
Prima sesizare ține de faptul că nu l-a interesat ce am trimis în emailul anterior și nici nu s-a uitat pe actele trimise și acum le solicita din nou. În caz real informațiile erau DEVORATE, citite și răscitite pentru a nu greși nimic în costurile angajate așa cum susține mai sus că deja le-a angajat.
In consecință am întărit convingerea lui că m-a prins pentru a afla și eu care e adevărul. I-am răspuns astfel:
 Greetings
Thank you for your response to my email.
In the email previously I put ID card copy and my business card in the attachment Please check. See and in this email
Please send clear instructions on what I have done.
Thank you.

Și ca să fiu mai concludent ca și pește prins i-am atașat din nou cardul meu de email. Și am forțat nota ca să răspundă mai repede, ce dorește de fapt, și i-am mai trimis un alt email:

Dear friend,

To be explicit enough now that you've probably studied my CV (curriculum vitae) and contact details I think it is appropriate to say and feel the need to make sure from at the start for all my loyalty and confidentiality of such transactions. I am a man of honor in the business world and I know the specifics of banking. I managed also to obtained loans for the financing of business from $ 12 million and up to euro 25 million with refresh of this at the 2005 to 2013 when I left the company. Here I have given and the feasibility of obtaining credit 25 million each time on approval for corporate credit from Paris to continue funding even during the crisis in Europe. These data do not appear in my CV is of a confidential nature.


Also I advise the manager to work with offshore company and bank deposits optimize both company and owner of the company, including the foundation. You can have are convinced that I am familiar with the portfolio's secret bank accounts including deposit .

And I have numerous family as my position on the Internet and I want to make sure that my children, and grandchildren in the future, a right of access to a business feasible as long as I have God-given and can do it.

So I think it is time to write these acknowledgments of loyalty and confidentiality.

I certainly appreciate your conception finality about such situations and the route of such amounts and I can now only send you all my good and proper consideration in business practice. I do not believe that you making a mistake but an business act rationally deal.

God help us !

Sincerely,
Ioan CEPALIGA


Am primit foarte repede acum răspunsul următor și am verificat dacă din Japonia sau extremul orient am fost vizitat pe sit de cineva. Însemna că nici nu știa de CV-ul meu și de datele mele personale și-l interesa doar să primească niște bani situație ce s-a și confirmat. Iată:
Salutări din Japonia ,
Am primit e-mail-ul și vă mulțimim pentru el. Tot ce ai de făcut este că atunci când eu voi lua o bancă cu același cod de identitate cu banca mea vă voi trimite datele de contact și trebuie doar să-i mai întreb cât de mult va v-a costa pentru a deschide un cont off-shore la ei, și care le va permite să știe de dumneavoastră. Vă rugăm să nu le spunți cu ce scopu deschideți contul pentru că nu știu de această tranzacție. Scopul este foarte confidențial pentru amândoi.
Primul cont dintre ele este o sarcină pentru mine pentru a căuta o bancă online OFFSHORE în Europa, care are aceeași sau similară identificator cod bancar cu banca mea. Dumneavoastră veți avea nevoie de bani pentru a deschide un cont temporar similar cu acestă BANCA EUROPEANĂ, astfel încât, atunci când cererile de creanțe și transferul fondurilor noastre sunt aprobate de către Banca mea (Tokyo Mitsubishi Bank), aici, în Japonia, vom transfera fondurile noastre (US $ 40 milioane) la dvs. în cont la Banca Europeană și tranzacția de transfer va fi văzută ca un transfer in-house , prin urmare, prin trecerea tuturor obstacolelor și întrebărilor din partea autorităților monetare din Europa. Astfel încât de îndată ce fondurile noastre sunt creditate în contul dvs. bancar în EUROPA, se va procesa acum imediat și vor fi transferați total pentru conturile dumneavoastră offshore, sau acasă în biți care este mai adecvat.
Am numit un avocat, așa cum am afirmat și el va fi implicat în pregătirea documentele și a cerut să fie plătit 87.500 dolari înainte de a putea începe după ce a fost informat cu privire la natura tranzacției. El a declarat că este pentru onorariile sale juridice și, de asemenea, ca să stabilească oficialii de la Înalta Curte pentru a permite emiterea documentelor și a le ajuta în plasarea documentele suport fiincă s-a găsit că are o rudă. Pentru a nu fi prea târziu de la decesul domnului Alexander Joshua și a le depune la birou adecvat de la Înalta Curte. Așa că vom fi în timpul perioadei de Avizare, și avocatul meu a făcut demersul către banca mea. Toate documentele trebuie să fi fost puse în aplicare la Înalta Curte. Nu am anticipat că va fi așa costisitoare operațiunea, și voi avea așadar, pentru a începe, nevoie de bani, fără întârziere. El promite, după ce onorăm plata lui, că el ne asigură că își va dedica toate orele de lucru în afacere și le poate pregăti imediat, în 24 ore.
O cerere va fi depusă pentru eliberarea fondurilor, cu detalii de la banca mea a doua zi, atunci când toate documentele au fost puse în aplicare la Înalta Curte. Cel mai important lucru este această lucrare, deoarece odată ce o putem avea atunci suntem siguri de succes. Totul merge bine acum și vă voi ține la curent mereu astfel încât veți fi în conștiență de progresele realizate. Eu îmi voi face datoria de a continua să realizez acest lucru. Acest lucru este să vă asigur că în calitate de parteneri amândoi suntem la curent întocmai de aceste lucruri în orice moment, să răspunzi întotdeauna la timp la e-mailurile mele de îndată ce le primești, pentru a-mi permite să spun următorul pas necesar pentru a lua banii.
Te asigur de succes în această tranzacție .
mulțumiri ,
De la .
Dl Suzuki Takuya Yuki
( Șef al Departamentului de cont ,
Tokyo Mitsubishi Bank , Tokyo , Japonia)
După cum observați mi-a și cerut 87,500 de dolari (nu în yen-ul japonez) ca și prim pas ca să meargă mai departe dar nu mi-a dat și contul sau cui să-i trimit.

În consecință i-am răspuns ca un pește prins dar foarte suspicios și am aprofundat cercetările mele de rutină.

Hello,
OK. I believe that in this moment you have all my data in order to operate. I do no longer involv am than signing bank documents testamentary execution.

IN CONSLUSION
I do not promise to pay a dollar or lion (lei) than by deduction from the amount received. Instructions can give them than the executor or your bank. I have and I opened account at my bank and I use internet banking to work. Any operation is done through internet. Therefore I expect to see as they entered the money and banking costs deduction of the amount was paid (transferred).
Any other cost that need ask are in your task. I did not hire me in to pay anything. If a transaction is correct and costs are correct and in finally I am guarantee to pay on the amount transferred of in transferred.
I expect to see the miracle promised and I will be very fair with any payment only at the end. Otherwise it is a scam.
If you want 60% of the business have to take and costs. Otherwise I do not get into the game. OK?
Unfortunately I know banking rules and want fairness in your affirmations minutes.

Sincerely,

Ioan CEPALIGA

A simțit totuși ceva sau abia acum mi-a citit CV-ul. Până astăzi s-a lăsat o tacere totală. Aveam pregătit și un test de cunoaștere a personalului băncii Tokyo Mitsubishi Bank cu niște date mai greu de accesat de pe internet de unul care nu lucrează în domeniu bancar. Cu siguranță numai cineva din aceeași bancă putea cunoaște sau cineva cu expertiză bancară dar erau întrebări despre Mitsubishi Bank.
Cum afacerea a expirat prin tăcere iar eu nu aveam de gând să mă dau mare polițist pe la autorități i-am răspuns provocator și cu suficientă bunătate creștinească gândind că poate fi și un tânăr american ca mulți heckeri de la noi:

I think I caught you with a lie. You're not from Japan and you not work at the bank Mitsubishi Bank. According to my minimal checks you are in the U.S. If I want, I get more detail and find out who the real you are but for me it's enough to know you're a criminal in the U.S. and must you reach the hands of police. I wanted I to get you capture of the end of transactions but I am too sick to take care of you. So I let others do it.
Here are some of your data from a multitude of information obtained:
Your IP is 10.50.41.38, USA and here and confirm them:


IP Address:10.50.41.38
IP Location:USA
IP Reverse DNS (Host):10.50.41.38
IP Owner:Internet Assigned Numbers AuthorityOwner IP Range:10.0.0.0 - 10.255.255.255(16,777,216 ip) 
Other Sites on IP »
Owner Address:12025 Waterfront Drive, Suite 300 Los Angeles CA 90094, USA
Owner Country:USA
Owner Phone:+1 310-301-5800
Owner Website: www.iana.org
Owner CIDR:10.0.0.0/8
Whois Record Updated: 30 Aug 2013

I think it's time you to stop because I see that quite a lot of banking knowledge and you could practice anywhere.
I admire your courage and I know that most of you are forced to make these speculations for to live. It's your American dream and for this I wrote these lines in order to know that you can easily fall into the FBI place or any other state.
God can give you new life and you effectively must help people in need

După cum observați a fost o experiență și o joacă de pensionar. Cred că ați putut vedea cum FRAUDA BANCARĂ este practicată de experți în aceste momente de criză, de nivele foarte înalte și de aceea cad victimă oameni cu nume de răsunet din întreaga lume.

Criminalitatea informatică și bancară este tot mai intensă și tinde spre apogeu.

Cu stimă pentru români și România,
Lt.col.retragere
Ioan CEPALIGA
Trimiteți un comentariu