vineri, 22 noiembrie 2013

SUNTEM LUMINA DIN LUMINA !!!

Suntem ceea ce IUBIM!
Nichita Stanescu
E necesar să înțelegem că suntem LUMINĂ din LUMINĂ, și că NE HRĂNIM CU LUMINĂ, că întreaga noastră ființă este un întreg SPECTRU format din CULORILE LUMINII și fiecare CULOARE corespunde și unei frecvențe de rezonanță umană care ne determină starea de SPIRIT. Această stare poate fi în armonie cu UNIVERSUL sau poate să fie segmentată și izolată într-un spectru spiritual ÎNTUNECAT (invizibil) al LUMINII.
Cercetătorii au analizat fasciculele de hidrogen care leagă între ele vastele spații vide dintre galaxii. Când atomii de hidrogen sunt bombardați cu LUMINĂ, respectiv radiații ultraviolete cu energie înaltă, ei se transformă în particule  încărcate electric devenind - ioni de hidrogen. Celulele ființelor vii comunică între ele prin radiația ultraviolet. Dezechilibrarea fluxului de comunicație duce la cancer. De ceea se face și o terapie prin LUMINĂ, prin CULOARE, pentru a ARMONIZA vibrația noastră VIE cu vibrația Universului. Orice EXCES de dominantă sau DEZECHILIBRU al existenței armonizate a unor culori (frecvențe), biofotonice duce la scăderi ale stării noastre de sănătate. A oricărei ființe vii.
ARMONIA și MUZICA-DIVINĂ a acestor frecvențe din spectrul luminos vizibil și invizibil ne asigură legătura noastră cu FIINȚELE ÎNĂLȚATE (vezi miturile Pleiadelor).
Astronomii au fost surprinși însă să descopere mult mai mulți ioni de hidrogen decât ar corespunde nivelului cunoscut al surselor de lumină ultravioletă din Univers. Diferența este uriașă – 400%
SURSA: http://www.descopera.ro
Ciudat este și faptul că această discrepanță apare doar în regiunile apropiate (de noi pământenii, ființe vii, inteligente) ale cosmosului, relativ bine studiate de știință. Situația asta ne-ar ajuta să identificăm probabil și locațiile din Univers unde ar putea exista ființe inteligente?
În galaxiile mai îndepărtate, în care observațiile arată ce s-a întâmplat când Universul era tânăr, lucrurile par să se potrivească cu inexistența unor ființe raționale. Cea mai fascinantă posibilitate este ca ionii de hidrogen să provină de la o altă sursă, încă necunoscută – poate chiar misterioasa materie neagră. Să fie GÂNDUL comparabil cu proprietățile descrise și pentru MATERIA NEAGRĂ? Vezi câmpurile de torsiune.
Gândurile pot fi POZITIVE dar și NEGATIVE la fel cum LUMINA este ALBĂ - vizibilă sau invizibilă dar nu numai din spectrul invizibil ci și prin ABSORBȚIA INTEGRALĂ A CULORILOR (LUMINII) VIZIBILE de unele corpuri rezultând culoarea NEGRU. 
O sursă neinvestigată de LUMINĂ (poate include și ultravioletele pe lângă celelalte elemente spectrale invizibile) este FIINȚA UMANĂ de la care GÂNDURILE ȘI ACTIVITATEA MENTALĂ bombardează și atomii de hidrogen. Gândul a fost deja demonstrat că face parte din categoria câmpurilor de torsiune. Să fie ionizarea atomilor de hidrogen legată de MEMORIA UNIVERSALĂ care stochează prin acele câmpuri Universale de torsiune și ISTORIA Universului? Știm cu siguranță că SUNTEM LUMINA DIN LUMINĂ și că ne HRĂNIM cu lumină, cu un câmp suplu intens de torsiune și este posibil ca ființa umană să fie CHEIA EVOLUȚIEI UNIVERSULUI, inclusiv pentru popularea sa.
Fotonii ionizanți sunt cauzați de tipul de lumină ultravioletă cu energie înaltă necesară pentru a transforma atomii de hidrogen în ioni, lumină ce provine în principal de la quasari – nuclee galactice active îndepărtate care emit cantități enorme de energie electromagnetică. Gândul fiind un câmp de torsiune poate crea și el ioni de hidrogen? Știm că celulele fac schimb de informații prin radiația ultraviolet iar MEMORIA celulei este cumva dată de acești ioni de hidrogen?
Această întrebare se pune fiindcă numărul quasarilor cunoscuți este mult mai mic decât cel care ar fi necesar pentru  a genera cantitatea de ioni de hidrogen măsurată de cercetători. 80% dintre FOTONII ionizanți, necesari, lipsesc din calculele astronomilor și totuși ei există, de vreme ce produc ionizarea hidrogenului până la acest nivel de diferență de 400%. De unde vin acești FOTONI suplimentari? 
E necesar așadar să ne CUNOAȘTEM și să ne CONTROLAM ființa pentru a simți acele lungimi de unda unele percepute ca sunete, cu o armonie divina, ce ne pot "hrăni" spiritual dar și fizic, până la extrem, renunțând progresiv la modul de hrănire "animalică", ÎNTUNECAT?
SOCIETATEA TREBUIE SA SE SCHIMBE deoarece am ajuns în acel con de UMBRĂ ce maschează CALEA către LUMINĂ Iată că sunt suficiente ființe pe Pământ care TRĂIESC DEJA CU LUMINĂ și numărul lor CRESTE EXPONENȚIAL. Tot mai multe ființe sunt conștiente de necesitatea SCHIMBĂRII. În UNIVERS se observă tot mai clar că LUMINA este un "privilegiu" procentual specific doar celor ÎNĂLȚAȚI. Restul este format din materie întunecată, într-o proporție încă dominantă. Tendința este însă de SALT energetic CHIAR și pentru zone din UNIVERS și în curând se va observa și acest fenomen de TENDINȚĂ.
Omul este asadar, prin necesarul de armonie UNIVERSALA, predestinat LUMINII.

El este ELEMENTUL astral ce trebuie, constient, sa determine acele schimbari energetice de CREATIE DUMNEZEEASCA in intregul UNIVERS, populandu-l.
Avem OBLIGATIA pentru viitorul copiilor nostri sa ACCESAM LUMINA dar sa IGNORAM si sa IZOLAM tot ce tine de INTUNERIC. Observati ca nu am spus "distrugem" fiindca expresia tine de spectrul din INTUNERIC si nu din LUMINA.
Izolarea surselor de INTUNERIC este suficienta deoarece chiar existenta lor este incompatibila cu noua societate a celor INALTATI SPRE LUMINA. Majoritatea ramane temporar captiva INTUNERICULUI si asistam la aceasta lupta curenta de metinere a celor ca NOI in CAPTIVITATE de catre cei ce sunt inca majoritari dar ... DECAZUTI.
Ei vor ramane prizonierii propriilor spatii INTUNECATE si se vor autoizola cazand pe nivele energetice inferioare datorita pierderii de LUMINA pentru alte nenumarate cicluri de readaptare energetica pana la viitoarea si posibila lor validare spirituala pentru SALT.
Despre aceste incercari de SCHIMBARE am scris in lucrarea MISCAREA DE SPIN SOCIALA de aici http://icepaliga.blogspot.ro/2012/02/miscarea-de-spin-sociala_17.html

 Am poate prea multa "stiinta" sau "teorie" in prima parte fara de care nu puteti insa intelege UNIVERSUL si rolul si locul OMULUI in UNIVERS dar ESENTA incepe de pe la pagina 7 privitor la explicatia acelor SALTURI specifice ACUMULARII energetice de LUMINA in structura noastra atomica ce compune si corpul fizic.

ATENTIE, orice acumulare trebuie sa fie ARMONIZATA cu corpul SPIRITUAL care prin dezvoltare constienta inseamna in primul rand EDUCATIE, CUNOASTERE, ARMONIE REZONANTA CU UNIVERSUL si in esenta acumulare de LUMINA, de energie SPIRITUALA si chiar de HRANA fizica tocmai din ... LUMINA.
IISUS ESTE LUMINA !!!

IUBIREA SA CA ESENTA INTRINSECA A TRAIRILOR NOASTRE DE CUNOASTERE SPIRITUALA, REZONANTA CU UNIVERSUL, REPREZINTA CHEIA INALTARII !!!
Dragi romani, sunt impresionat de faptul ca am gandit si emanat un concept ce iata EXISTA si pe alte meleaguri si este astazi prezentat cu personalitati remarcante si la noi. Am identificat astazi 26-iunie-2014 situl http://filedelumina.ro/ unde gasiti numeroase detalii si elemente similare. Recomand vizualizarea seminarului cu Jasmuheen, australianca ce TRAIESTE CU LUMINA si se hraneste cu LUMINA. Cititi ca este impresionant. http://filedelumina.ro/2012/06/25/jasmuheen-la-bucuresti-ziua1-video/
Romania este un tinut Binecuvantat si cu adevarat Gradina Maicii Domnului daca am dezvoltat idei similare. 
Dansa este cu mult, cu foarte mult mai avansata decat pacatosul de mine dar nu pot sa nu remarc faptul ca sunt surprins de modul cum am receptat eu aceste idei si ganduri pe cai spirituale INDEPENDENTE.
Salutul „In Lak’ech“ ”Eu sunt tu, și tu eşti eu” (o interpretare traditionala Maya) era cunoscut oare si de Eminescu? Acest salut, reprezintă onorarea fiecărei fiinţe și o declarație de unitate exact ca in versurile.

Două inimi când se-mbină,
Când cufund pe tu cu eu,
E lumină din lumină,
Dumnezeu din Dumnezeu.

Mihai Eminescu

Niciun comentariu: