duminică, 22 septembrie 2013

UZURPAREA PRIN LEGE A CALITATII MELE DE CETATEAN ROMAN


Potrivit legii Nr.75/1994, versiune consolidata la 01-07-2013, din care am extras mai jos DOVADA, un CETATEAN ROMAN, ca si PERSOANA FIZICA, nu poate arbora PERMANENT, subliniez PERMANENT drapelul TARII SALE, ROMANIA, decat in conformitate cu prevederile Art. 4 ce face trimitere la Art.3 privind DREPTUL DOAR TEMPORAR nominalizand si MOMENTELE LIMITATIVE cand poate arbora drapelul tarii sale.
Apreciez ca sunt discriminat si uzurpat ca si cetatean roman deoarece legea scrie negru pe alb ca mi se limiteaza sentimentul patriotic de aparteneta nationala ca si cetatean roman prin atribuirea doar TEMPORARA a unui drept FUNDAMENTAL, PEREN, castigat prin nastere. Este un ABUZ DE DREPT deoarece imi stirbeste mandria nationala dupa cum doreste cineva subiectiv pe un drept peren in loc ca acest stat sa imi stimuleze dragostea de tara si de cetatenii ei. Statul TREBUIE sa reprezinte CONTINUU si interesele mele ca cetatean al acestei tari si nu LIMITATIV si discriminator.
Consider asadar O DISCRIMINARE, PRIN LEGE, VIZIBILA, de uzurpare a calitatii mele de CETATEAN ROMAN fiindca mi se interzice iata PRIN LEGE ca la sediul locuintei sau resedintei, inclusiv la/pe mijlocul de transport sa utilizaez si sa arborez permanent DRAPELUL TARII MELE pe care personal am si servit-o sub arme si sub juramant timp de peste 30 de ani neintrerupt.
Propun a se completa in regim de extrema urgenta Art. 2 din Legea nr.75/1994 cu punctul e) persoane fizice de cetatenie romana pot arbora permanet drapelul la domiciliul, reşedinţa sau mijlocul lor de transport.
Rog autoritatile in drept sa se AUTO-sesizeze si sa CORECTEZE ACEASTA DISCRIMINARE LEGALA VADITA SI UZURPAREA CALITATII MELE DE CETATEAN ROMAN in raport cu dreptul unor partide sau sindicate, inclusiv nave plutitoare si pana la autoritatile statale.

Lege nr. 75 din 16/07/1994
privind arborarea drapelului României
Versiune consolidata la data de: 01/07/2013

CAPITOLUL I
Arborarea drapelului României
Art. 1. - Modelul drapelului României şi intensitatea culorilor acestuia sunt cele prevăzute în anexa nr. 1.
Drapelul României are formă dreptunghiulară. Lăţimea drapelului este egală cu 2/3 din lungimea acestuia, iar dimensiunile fâşiilor culorilor sunt egale.
Art. 2. - Drapelul României se arborează în mod PERMANENT:
a) pe edificiile şi în sediile autorităţilor şi instituţiilor publice;
b) la sediul partidelor politice, al sindicatelor, al instituţiilor de învăţământ şi cultură;
c) la punctele pentru trecerea frontierei, precum şi la aeroporturile cu trafic internaţional;
d) ca pavilion, pentru navele de orice fel şi alte ambarcaţiuni ce navighează sub pavilion românesc.
Art. 3. - Drapelul României se arborează TEMPORAR:
a) cu prilejul zilei naţionale a României şi al altor sărbători naţionale, în locurile publice stabilite de autorităţile locale;
b) cu ocazia festivităţilor şi ceremoniilor oficiale cu caracter local, naţional şi internaţional, în locurile unde acestea se desfăşoară;
c) cu prilejul vizitelor oficiale întreprinse în România de şefi de stat şi de guvern, precum şi de înalte personalităţi politice reprezentând principalele organisme internaţionale interguvernamentale, la aeroporturi, gări, porturi şi pe diferite trasee;
d) în cadrul ceremoniilor militare, conform regulamentelor militare;
e) cu ocazia desfăşurării competiţiilor sportive, pe stadioane şi alte baze sportive;
f) în timpul campaniilor electorale, la sediul birourilor, comisiilor electorale şi al secţiilor de
votare.

Art. 4. - Drapelul României poate fi arborat de persoane fizice la domiciliul sau reşedinţa lor, precum şi de persoane juridice, altele decât cele prevăzute la art. 3, la sediile acestora.

Locotenet colonel in retragere,
Ioan CEPALIGA

Niciun comentariu: