sâmbătă, 21 septembrie 2013

PAMANTUL SUB TEROAREA PAMANTENILOR

Am scris de curand, sensibilizat de mojicia dezinformarii macabre a “problemei” maidanezilor, sub sloganul lupta “civilizatiei” impotriva “civilizatiei”! Am semnalat anacronismul pozitionarii media pe sistemul asmutirii unor sentimente ancestrale declansand o lupta acerba intre “civilizatii” ca o prostitutie cazuta la mintea dobitoacelor pentru a ne distrage atentia de la ESENTA ACTUALA. Departe de mine sa nu simt durerea familiei Anghel la pierderea lui Ionut dar nu aceasta e problema ci nevoia de a vizualiza CINISMUL si pozitionarea CRIMINALA a celor real responsabili si de aceste incidente colaterale soldate din nou cu o crima de management.
Da, spun COLATERALE fiindca originea si CAUZA acestor incidente, speculate spre puterea majora a sensibilitatii umane pentru o asmutire si influentare in masa, mizand pe siguranta contradictorie evidenta a sentimentelor populatiei sunt de un real sadism fiindca ascund de fapt CAUZA ce este mascata de guvernanti. Este acel SCENARIUL FRECVENT UTILIZAT pentru deturnarea preocuparilor populatiei de la CATASROFICA POLITICA GLOBALISTA care a dus la ascensiunea fara precedent a pozitionarii asasinilor, acei “baieti destepti”, deasupra populatiei indobitocite de aceste efecte ale scenariilor de dezinformare tintita si reducere numerica.
De la inceput fac precizarea ca sunt adeptul unui CONTROL fezabil si bine fundamentat stiintific asupra exploziei natalitatii in anumite zone ale lumii si apoi, disproportionat, chiar si in diferite trepte ale claselor sociale, adica asupra acelor zone umane ce nu pot asigura o educatie si integrare armonizata cu esentele crestine ale unei societati cu adevarat CIVILIZATE spre o autoevaluare a contributiei lor existentiale, colective, la acel salt pozitiv al civilizatiei Terrei. 
Si pentru a nu intra intr-un domeniu ce nu-l am astazi ca si tinta, cum e si cel al spiritualitatii, fac precizarea ca exista foarte multe efecte si in aceste segmente sociale relatate recent chiar de Papa Francisc care a anuntat un scenariu teribil in ceea ce priveste Biserica Catolica, afirmand ca aceasta "se va prabusi precum un castel din carti de joc" daca liderii sai nu sunt capabili sa gaseasca "un nou echilibru" intre activitatile lor POLITICE si misiunea lor SPIRITUALA dar, nu ofera si solutia de pe pozitia sa papala. Interviul Papei Francisc a fost acordat reverendului Antonio Spadaro, editorul publicatiei La Civilta Cattolica, ulterior fiind tradus in mai multe limbi, pentru a fi publicat in intreaga lume. 
Si pentru a nu fi partinitor in tinta mea de trezire la realitate si sesizare a adevaratului pericol va reamintesc ca in Romania sunt astazi circa 18300 biserici4700 scoli generale425 spitale care, analizate ca si impact social NUMERIC si proportional, ne duce cu gandul si la O RESPONSABILITATE DIRECT PROPORTIONALA in educarea si apararea noastra de actiunile distructive ale acestei dezinformari agresive.

Omenirea este la O NOUA RASCRUCE EXISTENTIALA fiindca intreaga politica si guvernanta alternativa din TOATE zonele lumii nu a fost filtrata de societate si s-a permis proliferarea acestor asazisi “baieti destepti care conduc lumea” care, IN FAPT, au dus la o incurajare a formelor de FURT SI FRAUDARE FARA PRECEDENT a credulitatii si blajinitatii caracterelor unora dintre noi, mai toleranti si mai PROSTI, in a sesiza si combate SMECHERIILE de toate gradele practicate de aceasta “SPECIE UMANA” pe care am denumit-o, intr-un articol pe acest blog, "DROMAEOSAURIDAE-LE ROMANIEI" dar, specie dezvoltata tintit la nivel global de toate politicile de dupa ultimul razboi mondial.
Cel mai mare speculator este si a fost SUA dupa cum afirma foarte multi analisti, SUA care are si cea mai mare datorie acumulta ajunsa la aproape 60.000 de miliarde de dolari facuta pe spinarea cetateanului globalizabil, pacalit - vezi actualizarea datelor aici http://theeconomiccollapseblog.com/archives/12-numbers-about-the-global-financial-ponzi-scheme-that-should-be-burned-into-your-brain
“Aceasta imensa gaura financiara va produce in viitorul apropiat o asa numita “SPIRALA A MORTII“ care, precum o gaura neagra, va atrage diverse structuri economice spre colaps” o spune chiar Richard Duncan, fost economist la Banca Mondiala, si economist-sef la Blackhorse Asset Mgmt.
Spirala mortii initial va atrage agentii economici mici, pentru ca apoi sa-i inghita pe cei mai mari. Astfel, visul american se va transforma in cel mai mare cosmar al tuturor timpurilor care se va solda initial cu falimentul in masa, pentru ca mai apoi o criza economica de proportii sa puna stapanire pe intreaga tara si implicit planeta”. Laurence Kotlikoff, fost consilier pe probleme economice al presedintelui Ronald Reagan, a ajuns la concluzii similare. Problema care ramane „de rezolvat” este cand va cadea primul element din acest puzzle.
O echipa de oameni de stiinta, economisti, geopoliticieni si analisti considera ca „pericolul este iminent” si este mai aproape ca oricand. ”Am descoperit un model identic in graficul datoriilor, al pietei totale de credite, al garantiilor financiare, al consumului de energie, alimente, APA”, spune Chris Martenson, fost vicepresedinte al companiei Fortune 300. Gasiti aceste amanunte citate la adresa http://www.enational.ro/dosarele-enational/civilizatia-nu-va-supravietui-%E2%80%9Espiralei-mortii%E2%80%9D-179819.html/ sau cautati pe Google cu “spirala mortii” si veti gasi si alte aprecieri.
„Datoria de pe piata TOTALA a creditelor este „cheia” colapsului”, subliniaza Martenson.
„Din 1940, pana in 1970, datoria pe aceasta piata era rezonabila. Din 1970 pana in 1977, s-a dublat, apoi s-a dublat din nou in urmatorii sapte ani, apoi timpul s-a scurtat. Datoria s-a dublat pentru a treia oara doar in cinci ani. Apoi s-a mai dublat de inca doua ori. Acum, e de 357% mai mare decat venitul pe cap de locuitor. E calea sigura spre colaps”. „In plus, derivatele financiare care fluctueaza pe piata mondiala sunt de 20 de ori mai mari decat venitul pe cap de locuitor la nivel global. Colapsul va lovi aprig in toate colturile lumii”, adauga dr. Moors.
Daca adaugam asadar si datoriile celorlalte state ale lumii (vezi AICI)http://www.economist.com/content/global_debt_clockvom constata ca aceasta suma mondiala, inimaginabila, inca necunoscuta exact (acum datoria planetara monitorizata este de 51,597 miliarde dolari insa nu sunt TOATE statele monitorizate vezi http://www.economist.com/content/global_debt_clock) fiindca ea creste in fiecare secunda.
Datoria SUA raportata la populatia numerica a Terrei, actual de peste 7,18 miliarde (vezi AICI) ne conduce la O DATORIE ACUMULATA NUMAI DE SUA de peste 2285,7 dolari pe cap de locuitor planetar efort finaciar care ar trebui sa acopere DOAR DATORIA SUA incepand de la sugarul de cateva zile la batranii cei mai varstnici.
Daca ne referim la cumularea cu celelalte DATORII FACUTE NU DE NOI CI DE GUVERNANTI, noi fiind impinsi la creditul cu buletinul, vom ajunge la o suma insuportabila care este platibila insa iata DOAR de populatia activa ce se ridica la o suma probabila de circa 7-10 ori mai mare adica cea de minim 16000 dolari pe cap de cetatean activ al Terrei. Atentie, suma pare aparent mica dar daca o raportam la salariul minim de 100 de dolari pe luna din tarile sarace care reprezinta majoritatea planetara atunci vom vedea ca suma inseamna 160 de luni de munca FARA SALARIU sau cel putin 13 ani de munca fara plata ceeace pauperizeaza excesiv si inadmisibil populatia si asa saracita si flamanzita.

Intrebarea fireasca devine iminenta: CE-I DE FACUT?
Guvernele si implicit acei “baieti destepti” nu vor ceda aceasta viata de huzur obtinuta prin asazisul “vis american” care prevede ca si cel mai nepregatit individ sa poata SPECULA societatea in orice domeniu (si va rog sa retineti termenul SPECULA) pentru a CASTIGA ACESTI BANI NEMUNCITI sau mai corect “munciti prin specula. Si va rog sa retineti ca acest SISTEM SPECULATIV a fost ridicat la rang de POLITICA BANCARA SI DE STAT ceeace a condus la o crestere fara precedent a “DATORIEI SUVERANE” dupa terminologia economica, adica la datoria facuta de guvernanti si, mai grav, acesti bani au fost TOCATI SI FRAUDATI de cei ce s-au perindat pe la putere, acest segment cu miere devenit NECONTROLABIL de electorat fiindca TOATE INSTITUTIILE DE STAT sunt practic subordonate-servil acestui sitem anacronic de perpetuare continua a unui FURT CALIFICAT AL ACESTOR BAIETI DESTEPTI.
De aceea afirm ca nu veti putea influenta niciodata, in aceste conditii, cu VOTUL VOSTRU aceasta schimbare necesara fiindca vor fi EMISE SI VOTATE acele LEGI si proceduri care sa le permita CONTINUU succesiunea lor la putere exact cum se intampla si in Romania de peste 23 de ani.
Iata asadar ca BANCILE si acest SISTEM FINANCIAR DERIVAT au ridicat la rang de LEGE economica aceasta SPECULA devenita tot mai sofisticata in proceduri pentru a permite COABITAREA FRAUDULOASA dintre guverne si banci.
Acum, la ajungerea in impas, intreaga povara este aruncata iata tot asupra celor SPECULATI, populatia, pentru a mentine sistemul de furt consacrat politic si “legal” in folosul “baietilor destepti”. Si cine Doamne dintre acesti speculanti nu este atras de acest miraj al imbogatirii peste noapte in mod “legal” si fara un efort de studiu asiduu pe bancile scolilor sau ale fabricilor si uzinelor, ale ogoarelor si minelor care produc real PLUSPRODUSUL SOCIAL ce ajunge insa nu la cei ce-l produc ci in buzunarele celor ce-l SPECULEAZA.

Revin la intrebarea fireasca “CE-I DE FACUT?”.
Pentru inceput va relatez, in spiritul unei democratii excentrice dupa unele aprecieri, cea a Islandei si spun excentrice fiindca ea apare aproape SINGULARA si INVIZIBILA pentru popoare pentru a nu avea sorti de prea mare izbanda asa cum nici renumitele “falanstere” din istoria Romaniei nu au avut succesul asteptat tot din cauza opozitiei celor din gasca istorica a “baietilor destepti”.
Acest sentiment crescut si idus pe TOATE caile media si de influentare in masa are rolul de A MINIMIZA VINOVATIA celor mai duri si criminali speculatori. Sentimentul dorintei de castig usor a fost aruncat si pe piata noastra de banci cu acel “credit cu buletinul” pentru o viitoare incriminare in masa si reducere la tacere a populatiei PACALITE.
Luna viitoare urmeaza o chemare in judecata si a BNR si primelor trei banci din top sa raspunda in fata instantei de utilizarea acestor comisioane si clauze abusive iar BNR si de o politica de spraveghere defectuoasa dar in fapt permisiva, in favoarea politicii globaliste de perpetuare a furtului.
Dar iata ce induce in subliminalul instantelor BNR inainte de aceste procese: “Banca Nationala a Romaniei a castigat, in ultimii 12 ani, toate cele 57 de procese pe tema politicii de supraveghere”, a aratat joi Bogdan Olteanu, viceguvernator la Banca Nationala a Romaniei. Este extrem de vizibila si clara asadar politica BNR subliniata chiar din gura unui viceguvernator.
Scenariul meu “imbecil” in acest context al oprimarii oricarei expuneri de solutii se refera la situatia in care TOATE BANCILE LUMII se vor INCHIDE si, timp de tot 13 ani cat dureaza munca fara plata a populatiei active a planetei, sa nu mai existe institutii financiare si nici variante de SPECULA a muncii cetatenilor planetari.
Ce se va intampla atunci cu TOTI acesti politicienti, bancheri si slujbasi din administratiile statelor? Vor da faliment in scurt timp si vor porni probabil o "RASCOALA" (RAZBOI) a “BAIETILOR DESTEPTI”, asa cum de altfel se si intampla deja chiar si fara inchiderea bancilor, pentru a FURA ce a mai ramas neatins in gospodariile si viata oamenilor. In fapt chiar si ACUM asistam la asemenea RAZBOAIE de FURT a bogatiilor altora la fel cum le vedem furate si la noi in tara, asa ca, un razboi in plus este ceeace vom avea cu certitudine sau … un RAZBOI MONDIAL NOU dupa cum se afirma de analisti de foarte mult timp ca si SOLUTIE a imensei datorii suverane constitutional intangibile, dupa CONSTITUTIA LOR.
Problema e ca RAZBOIUL va fi dus tot de “baietii destepti” care si-au subordonat TOATE institutiile ce ar trebui sa APERE poporul din care provin.
Asadar “imbecilitatea” mea se bazeaza doar pe posibilitatea ca lipsa resurselor materiale SA SE EPUIZEZE RAPID si poate nu vor mai avea ce cheltui in RAZBOIUL DECLANSAT. Putin probabil cat timp au tehnica si mercenarii de acum.
Este deci ILUZORIU desi scenariul poate fi analizat cu numeroase variabile si ajungem la acele “jocuri strategice” de analiza globalista. Toate conduc insa catre necesitatea de RESETARE A FINANTEI MONDIALE.
Sa nu credeti ca “baietii destepti” stau degeaba in aceste momente CRUCIALE si nu cauta solutii dar … DOAR PENTRU EI.
„Exista in lume cateva cluburi politice de foarte inalt nivel, cu existenta discreta, acolo unde se dezbat nu evenimentele zilei, ci teoria jocurilor, strategice. Se fac nu previziuni, ci se definesc scenarii, adeseori contradictorii, catastrofice dar si politice si de aceea ele sunt supuse dezbaterilor la cel mai inalt nivel stiintific dar in interes de club decizional, privind dezvoltarile posibile ale relatiilor geopolitice mondiale si implicatiile lor asupra sectoarelor militar, de securitateeconomicsocial... similar precum uluitoarea analiza politica facuta in 1984 de  Zbigniew Brezinski (fost consilier pe securitate nationala al Presedintelui Carter intre 1977-1981).
Se poate spune ca inca la Yalta a inceput batalia de dupa razboi pentru Europa, cu toate ca s-a afirmat, in Vest, ca era vorba DOAR despre un triumf diplomatic absolut, anuntand o perioada durabila de aranjamente cu Estul…
De fapt, Yalta a reprezentat ultimul efort al partenerilor din razboi de a construi impreuna lumea post-conflict.
Presedintele Mitterand exprima profund-sintetic momentul: „Orice ne-ar permite sa iesim din Yalta ar fi bun”..Dar cum sa iesi din Yalta?”
Cu siguranta vom avea foarte repede un nou acord de impartire a sferelor de influenta similar celui de la Yalta.
Insa dupa cum vedem perioada dictatoriala post „zidului Berlinului” sau a „razboiului rece” ce persista in prelungirea efectelor Yaltei si apoi a Maltei a devenit un handicap diplomatic iminent in tendintele actuale ale pluriglobalismului decizional. De aceea nici nu putem sa ne imaginam profunzimea actuala a succesului diplomatic al lui Putin si cu siguranta vom asista si la implicarea celorlalti membri ai BRICS alaturi de acest succes inca prea putin vizibil.

Dar hai sa lasam “baietii destepti” sa-si analizeze scenariile lor, scenarii doar amintite aici pentru a MOTIVA si SUSTINE propunerea ce v-o fac voua dargi cetateni spre o analiza proprie si aplicare specifica.
Noi cei multi si oprimati, indatorati si tot mai pauperizati de aceasta imensa forta mondiala a finantei, dovedita distructiva si catastrofala si prin consilierea guvernelor, cum trebuie sa actionam?
Dupa umila mea apreciere este absolute necesar a ne gandi, fiecare in familia sau grupul sau existential,
CUM PUTEM SUPRAVIETUI TIMP DE 13 ANI FARA SALARIU SAU VENITURI DIN BANI, FARA UN VIITOR SIGUR?
Iata o solutie deja aplicata si nu e singura http://www.imparte.ro/Povesti-adevarate/O-femeie-a-ales-sa-traiasca-in-ultimii-16-ani-fara-venituri-si-fara-cheltuieli-169.html
Practic ce am face FARA UN LOC DE MUNCA timp de 13 ani adica mai putin decat cei 16 ani din exemplul de mai sus? Si poate deja v-ati si gandit la PARTEA POZITIVA si nu la ceva violent in acaparare ca in mintea DISTRUGATORILOR "baieti destepti" 
Eu va indrum spre o MUNCA DIRECTA PENTRU A VA ASIGURA SINGURI TRAIUL DE ZI CU ZI.
Asadar PAMANTUL TARII NOASTRE ne este EXTREM DE VALOROS si va indemn sa NU-L MAI VINDETI ci sa-l lucrati cu multa, cu foarte multa stradanie si tenacitate pentru a va pune BAZELE EXISTENTIALE INDEPENDENTE FAMILIALE.

Am mai scris pe acest blog despre asa ceva si v-am indemnat SA VA ASOCIATI TOTI CEI CINSTITI SI CU SPIRIT CRESTIN pentru ca munca voastra sa nu mai fie furata de acesti “baieti destepti” mai ales prin taxe, impozite si chiar violenta directa sustinuta de statul acesta corupt pana in maduva sa structurala.
Priviti atent, cu alti ochi, TOT ce se face si CUM se face pentru a vedea usor adevarul despre TINTELE LOR DE SUPRAVIETUIRE si nu povestile despre prosperitatea voastra.
Orice asociere familiala pentru a SUPRAVIETUI in orice conditii este extreme de benefica VOUA si alarmanta profund pentru “baietii destepti” indoctrinati cu STIINTA FURTULUI pe acel “vis american”.
Investiti-va, CAT MAI AVETI TIMP fiindca deja A EXPIRAT, toti banii IN AGRICULTURA DAR SI IN VECHILE MESERII DE BREASLA ele fiind singura noastra REZERVA STRATEGICA DE SUPRAVIETUIRE care este si va fi ATACATA si mai vehement de TOATE fortele oculte ce-l vor dori “cumparat” fiind deja sprijinite de o justitie sluga (vezi doar decizia din Arad cu intregul sat din nou “iobagizat” sau interventia recenta, brutala, aberanta de la Pungesti-Vaslui).
Ei ne vor specula agresiv si mai dur energia ce ne este necesara si de care depindem in totalitate azi, apa potabila si orice alte resurse existentiale care ne pot dobora independenta dorita individual si in microcolectiv. Aparativa drepturile si faceti-va rezerve din aceste resurse vitale.
Refuzati sa mai aplicati acele sfaturi docte ale politicienilor ajunsi SCLAVI ai finantei mondiale si a acelor “baieti destepti externi”.
Va rog INCEPETI SA VA GANDITI EXISTENTA FARA SALARIU SI BANI TIMP DE CEL PUTIN 13 ANI CONSECUTIVI si pe zi ce trece ganditi-va ca timpul se mareste LOGARITMIC de acum dupa cum ati vazut mai sus cu multiplicarea lui excesiva.
Nu neglijati securitatea voastra si a familiei voastre prin neglijenta si superficialitate de gandire.

Cu dragoste pentru poporul meu tot mai asuprit si mintit
Ioan CEPALIGA

Niciun comentariu: