joi, 5 septembrie 2013

O LUPTA ACERBA INTRE “CIVILIZATII”. O PROSTITUTIE CAZUTA LA MINTEA DOBITOACELOR

Sunt INGROZIT de asaltul titlurilor din media care mai decare mai aproape de mintea dobitoacelor patrupede: “ Cainele ucigas”, “Pro sau contra eutanasierii cainilor vagabonzi”, “O tara de caini”, “Maidanezii terorizeaza bucurestenii”, “Copil ucis de caini. Cui ii paseaza Ontanu vina”, “ONG-ul ucigas” etc.etc. de parca tara asta ar fi plina de UCIGASI. Este o intreaga tesatura politica in acest asalt mediatic pentru a distrage atentia de la dezastrul guvernarii USL, adica de la cei care au promis “dreptate pana la capat”.
“Noroc” ca a aparut nefericitul accident cu copilul sfasiat de caini pentru a ne demonstra, totusi, capacitatea USL si a Presedintiei de a duce “PANA LA CAPAT” aplicarea masurilor de coercitie si a castiga un capital politic si electoral NEMERITAT mimand un management performant.
Este jenant si extrem de imoral sa utilizezi tragedia unei familii NEGLIJENTE, vinovata din punctual meu de vedere, pentru a ajunge POLITIC la un genocid asupra bietelor animale ce duc ele in realitate o viata puternic streasata de caine vagabond dar tot din cauza NESIMTIRII NOASTRE. 
Oare, NU PUTEM sau NU VREM sa ne ridicam la inaltimea specie noastre de OAMENI, fiinte superioare inzestrate cu ratiune si judecata?
Ne inghesuim sa demonstram ca vinovati criminali animalele si sa castigam capital politic dintr-o tragedie ca si oportunitate politica de imagine speculand sensibilitatea ancestrala. Este mai mult decat GROTESC. Uitam insa faptul ca primul si directul responsabil de tragedie este in acest ACCIDENT familia micutului nevinovat care, ca si in alte cazuri, a fost ... NEGLIJENTA. Teama insa ca familia sa nu se intoarca JURIDIC impotriva celor PLATITI sa asigure un mediu comunitar securizat SI PENTRU SANATATEA SI PROTECTIA PATRUPEDELOR ne grabim sa invocam cu cinism si iresponsabilitate umana replici de genul “cine e mai important omul sau cainele?” de parca aceste nefericite animale sunt ele direct vinovate de iresponsabilitatea hotiei administratiei vizibil avida si inca in mod galopant pentru praduirea banului public. Si asa sufera destul familia indoliata, lasati-o sa isi revina si nu o mai traumatizati.
Haideti oameni buni sa revenim la normal si sa nu ne mai prostituam mintal de dragul capitalului politic criminal ce arunca iresponsabil in media URA pentru a EXCITA SADISMUL SI ANIMALISMUL ANCESTRAL DIN NOI DORNIC DE LUPTE VIOLENTE SI SANGE. 
Este un exemplu excelent acest caz de exploatare mediatica fara precedent cu tinta EUTANASIEREA UNOR ANIMALE CU SIGURANTA NEVINOVATE DAR VIOLATE PROFUND TOCMAI DE ANIMALISMUL … UMAN speculat vizibil si josnic de politic. Imi provoaca greata si repulsie acest spectacol de HAITA UMANA.
Iata asadar UNUL din motivele pentru care apar justificari comportamentale de genul “sa moara vecinul sa-i iau capra” motiv care NU NE PERMITE SA NE UNIM SPRE O SOCIETATE CIVILIZATA CARE SA NE ASIGURE UN MEDIU CONSTITUTIONAL NOU, NU DE GASCA CI DE OAMENI CINSTITI, CU JUDECATA, CU DRAGOSTE DE DUMNEZEU SI FATA DE TOATE FIINTELE DE PE PAMANT. 
Judecati in comparatie comportamentala. Transpuneti-va in acel caine agresat si priviti spre oamenii ce va agreseaza si va oblige la o viata de VAGABOND FARA PUTINTA DE PROTECTIE
Uneori, ca si in acest caz, OMUL este mai ANIMAL decat acel caine flamand si stresat care a devenit INCULPATUL SI VINOVATUL DE SERVICIU in locul HOTILOR REALI ai sumelor repartizate de altii mai cu suflet pentru aceste animale, zilnic stresate de asazisa “civilizatie”.
Sa va fie rusine cum ati agresat si femeia aceea prezentata la PRO-TV care si-a improvizat un adapost pentru caini. In loc sa o ajutati si sa o incurajati in dragostea ei pentru animale sau chiar doar pentru banii ce ar trebui sa-i primeasca ati procedat mai rau ca animalele si ati agresat-o, stresat-o cu violenta si sadism incat femeia a reactionat cum a reusit ea saraca mai repede pe moment ca sa nu existe nici un caine agresat. Ea si-a aparat “copilasii” luati in ingrijire de agresiunea unor TRAVESTITE caractere asazis umane.
Am ajuns ca sa fim neputinciosi chiar si cand un OM ADEVRATA ne cere EUTANASIEREA SA fiindca, nu mai suporta stersul “civilizatiei” clamate de politicienii iresponsabili si corupti.

Intelegeti oameni buni ce se petrece astazi si in SIRIA? 
E lupta “civilizatiei” impotriva “civilizatiei”!

Niciun comentariu: