sâmbătă, 17 august 2013

FERIŢI-VĂ ȘI DE ARMATA ROMÂNĂ !!!

Subscriu acestui mesaj transmis public de un camarad de suferinta. Tarziu incepem sa ne lamurim, fiecare pe ... pielea lui
http://altfel.wordpress.com/2013/08/16/feriti-va-de-armata-romana/

Si eu am renuntat la justitia din Romania (vezi http://icepaliga.blogspot.ro/2012/07/nevoia-de-schimbare-si-in-justitia.html sau http://icepaliga.blogspot.ro/2012/08/statul-de-drept-nu-e-drept.html) fiindca am constatat exact aceleasi eroziuni de drept, din care doar unele au ajuns de ochii lumii in prezent si in atentia DNA.
Putregaiul este cu mult mai profund si va spune un ofiter trecut deja prin "furcile caudine" http://icepaliga.blogspot.ro/2012/05/sangele-risipit-reclama-justitie.html ale justitiei armatei, armatei din care mi-e rusine ca am facut parte. Am obosit si am abandonat aceste "munci ale lui Sisif" care, potrivit legendei, a fost pedepsit de zei la o vesnica si "absurda" munca. Trebuia sa urce in virful unui munte aceeasi stinca uriasa, care se rostogolea indata in vale, numai si numai in scopul de a fi urcata iarasi si iarasi si iarasi cu eforturi spulberate "a priori" de zei. Degeaba am scris direct ministrului Oprea la acea data, degeaba am atasat acte oficiale. Ei au facut CE AU VRUT, EXACT dupa "LEGE" fiindca "LEGEA" e ce vor ei.
http://r-26500.blogspot.ro/2013/08/concluzii-asupra-notificarilor-pe-care.html
sau
http://r-26500.blogspot.ro/2013/08/stefan-burlacu-un-deputat-fost-ofiter.html
In consecinta, munca petitionarului pentru dreptate, in justitia  romaneasca, este similara dar scenarizata de "alti zei". Nicidecum identica,  fiindca "justitia" prin eforturile-i proprii n-a ajuns niciodata nici macar la jumatatea distantei spre acea "colina" de DREPTATE, daramite in virf! Asadar chiar si DNA joaca o carte a TEATRULUI ABSURD de care de mult m-am acrit. Dar ei nu realizeaza acest absurd al lor, al culpei justitiei, a celor ce ... impart "dreptatea".
A CUI DREPTATE?
Trimiteți un comentariu