miercuri, 12 septembrie 2012

UMILITI SI DE UE

Asa cum am facut mentiunea expresa si in postarea anterioara “PUTREGAIUL ROMANESC”, astazi am constatat cu profund dezgust si idiosincrazie acumulata in mod gretos ca nici Parlamentul Uniunii Europene nu mai poate fi o institutie DEMOCRATICA.
M-am simtit PROFUND, EXTREM DE PROFUND UMILIT chiar de comisarul pentru JUSTITIE al UE, Viviane Reding, careia i-am transmis oportun si mesajele mele pe parcursul referendumului astfel incat SA NU MAI GRESEASCA in continuare cu aprecierile. M-am simtit UMILIT pentru faptul ca nu a avut ABSOLUT nici baremi UN CUVANT de spus despre cei 8,5 (7,4) milioane de cetateni care au participat si s-au exprimat PRIN VOT LA REFERENDUM. Daca un COMISAR pentru JUSTITIE al UE nu este capabil sa faca distinctia DEMOCRATICA A UNUI VOT EXPRIMAT ma indoiesc PROFUND ca un asemenea om poate conduce destinele NORMATIV-JURIDICE ale unei EUROPE UNITE.
De aceea cer PUBLIC SI VEHEMENT DEMISIA ACESTUI COMISAR, Viviane Reding.
Este INADMISIBIL si de NETOLERAT ca acest comisar” pentru JUSTITIE al UE, Viviane Reding sa nu raspunda la niciuna din ACUZELE ADUSE DANSEI, ca si persoana, si nu in mod explicit de romani ci chiar de ceilalti parlamentari care aparent sunt NEUTRI fata de situatia din Romania si au observat derapajul inadmisibil al dansei.
APRECIEZ CU CONVINGEREA ACUMULATA DIN AUDIEREA SEDINTEI PLENULUI P.E. CA DEMOCRATIA IN ROMANIA ESTE DISTRUSA VIZIBIL DE LIPSA DE DEMOCRATIE A EUROPEI. Deciziile pe care le emite o asemenea institutie LIPSITA DE FUNDAMENTUL DEMOCRATIC demonstrat pe viu in sedinta de plen, nu pot fi recunoscute de cetatenii Europei TOCMAI prin lipsa vizibila a spiritului si functiilor democratice. Masurarea cu DUBLA unitate de masura, PARTINITOR SI AFECTAT DE INTERESE OBSCURE, INCLUSIV SUBIECTIVE, PERSONALE a dus, cel putin in viziunea mea, la O DEPROFESIONALIZARE FLAGRANTA a acestei institutii (atitudine sesizata si la Comisia de la Venetia venita in Romania doar sa confirme decizia deja luata de comisarul Viviane Reding), care iata este, prin acest COMISAR, INCAPABILA sa vada REALITATEA DEMOCRATICA si CAUZA REALA A RAULUI ROMANESC, TRAIAN BASESCU. Recunosc in dezbaterea Parlamentului U.E. acea afirmatie facuta de un politician roman ca BASESCU ESTE GUVERNATORUL ROMANIEI in acest moment si nu presedinte LEGITIM. Guvernator IMPUS DE UE.

DRAGI ROMANI NU MAI CREDETI BALIVERNELE UNIUNII EUROPENE, INCAPABILA SA SE COMPORTE DEMOCRATIC, EGAL SI LOIAL CU FIECARE DIN MEMBRII EI, CU NOI CETATENII EI, DOVADA FLAGRANTA FIIND LIPSA UMILITOARE DE RECUNOASTERE A NOASTRA CA SI VOTANTI LEGITIMI LA REFERENDUM. DESCONSIDERAREA PRIN LIPSA CHIAR SI A UNUI SINGUR CUVANT DESPRE NOI LA COMISARUL PENTRU JUSTITIE Viviane Reding DEPASESTE ORICE ALT ARGUMENT DE A DEMONSTRA ATITUDINEA DE AUTORITARISM SI DICTATURA A UE. La fel a actionat si Barosso, ca un dictator.

Lt.col.retragere
Ioan CEPALIGA

Niciun comentariu: